Absolvent, 2011 (12 D)

9 responses to “O săptămână cât o vară (I)”

  1. Kira

    Foarte frumos, bravo. Mult mai reuşită decât opera Ioanei!

  2. Răzvan

    Superb… cea mai tare tabără 😀 …
    Să aminteşti şi de ghid, cum ai zis şi de magazinele non-stop :)) >:)
    Bravo Ionuţ!

  3. the unknown beast

    În sfârşit ni se relevă şi nouă ce era atât de fascinant la Arieşeni. Însă acel (I) mă face să cred că va mai fi şi o continuare. Cât bateţi apa-n piuă pe acelaşi subiect? Sau va scrie fiecare om din echipă câte un articol despre asta. Mi-a fost recomandată revista ca fiind altceva decât revistă şcolară obişnuită, dar devine altcineva despre acelaşi subiect.

  4. Somebody

    Mă încântă să văd că ai găsit ceva ce îţi place la noi. Îmi susţii părerea că oricine poate găsi şi ceva pe gustul lui în multitudinea de stiluri şi concepţii ale redacţiei.

  5. Ionut

    În sfarsit e mulţumit şi domnu’ Kira. Ai vrut informativ, poftim informativ, numai că pentru a scrie ceva la obiect, după o asemenea tabără îţi trebuie vreo patru zile să îţi revii, şi de asta a aparut articolul tocmai azi. Colega Ioana a scris luni şi încă mai era vrăjită de Arieşeni, la fel ca şi noi cei care am fost.

  6. Ionut

    The unknown beast, în legatură cu „acel (I)” ai ghicit, va mai exista o parte despre următoarele trei zile, şi după aceea nu te vom mai stresa cu acest subiect despre Arieşeni.

  7. Kira

    @ionut : faptul că nu îmi place o operă şi că ar fi trebuit scrisă în alt mod (din perspectiva mea), asta nu înseamnă că nu sunt nemulţumit.
    Nu vă cere nimeni socoteală (probabil) în legătura cu ora şi data realizării acestei creaţii în care se descrie lumea basmului şi a fluturaşilor roz.

  8. the unknown beast

    @ kira: dacă nu ne place ceva la revistă suntem veşnic nemulţumiţi.
    @ somebody: nu a zis nimeni că nu găsim ceva pe gustul nostru, ci doar criticam nereuşita încercare de a transforma totul în artă.
    @ ionut: excursia asta a voastra văd că are proporţiile subiectului ‘moartea lui mj’ în presa actuală. oricum, felicitări pentru articol, ai ştiut să surprinzi atmosfera fără a ne îneca în butoiul cu miere.

  9. Kira

    @the unknown beast: Se poate ca omul să fie mulțumit vreodată? Tot trebuie să existe ceva…

Lasă un Răspuns

*