Specialist IT

41 responses to “Provocare de Crăciun”

 1. Andreea

  Imi doresc sa ninga, pentru ca toti copiii ( de la 0 la 100 de ani) sa se bucure de o „bulgareala”.

 2. SANDRA

  De CRĂCIUN mi-aș dori ca MOȘUL să-i viziteze pe toți oamenii și să le aducă multă bucurie, fericire și un nou an bun.

 3. Vladutz

  Eu îmi doresc de Crăciun un Play Station 3… Trebuie spus adevărul nu?

  1. Georgiana Turcsanyi

   =)) Good one, Vladutz.

 4. hippiemuslim

  A… păi eu vreau o chitară electrică 😀

  Dar în general… O Romanie ieșită din criză, niște politicieni responsabili, o
  Românie Înțeleaptă ®.

 5. Georgiana Turcsanyi

  @Hippiemuslim: Mos Craciun nu-i asculta pe cei care scriu mesaje la 1 noaptea. 😛 Doar glumesc. Fain anyways.

 6. hippiemuslim

  Autoritar moșul ăsta(ca să nu-i zic altfel)…

 7. Nadia

  Imi doresc ca nimeni sa nu fie singur de sarbatori. Cei care se iubesc sa se reintalneasca si sa dispara ura, tradarea si neadevarul.

 8. I'll push you over the cliff

  Si eu imi doresc sa imi taie capul trenul. Bai oameni buni, cu voi si cu pacea mondiala am fi toti hipioti (sry hippiemuslim, tu chiar ai fost la obiect) si am alerga pe carari. Ca-n bancul ala, cand fumeaza iepurasul iarba alergam ca tampitii prin padure.

 9. Anamaria Ghiban

  Eu încă mă gândesc ce îmi doresc… Mai am timp nu? 😀

 10. Anamaria Ghiban

  Cam macabre dorinţe au unii… şi asta fără să mai punem la socoteală întârzierile colosale pe care le-au avut trenurile zilele astea… 😀 Lăsând la o parte glumele (mai mult sau mai puţin seci), ideea concursului este să vă exprimaţi sincer dorinţele… Poate chiar se împlinesc, nu se ştie niciodată… 🙂

  1. Georgiana Turcsanyi

   Emo generation. :))

 11. Losy

  Eu îmi doresc să fac câteva fotografii reușite în anul care vine…

 12. ioana

  Sincer vreau să înceteze ninsoarea asta 🙁 🙁

 13. Andrey

  Eu aș vrea un mixer și niște platane. Vorba lui Vladutz trebuie să zicem adevărul.

 14. Georgiana Turcsanyi

  @ioana: te pedepsește moșul că vrei să înceteze ninsoarea. 😛 Așa-i frumos iarna.

 15. clopotel

  Cel mai frumos Crăciun ar fi acela când toate persoanele dragi ar fi lângă tine cântând colinde și bucurandu-vă împreună de magia sărbătorilor. Cred că toți avem câte o dorința ascunsă, dar principalul este să fim împreună.

 16. Alys

  Mi-aș dori ca în anul care vine să mă pot comporta cu toți cu amabilitate… să îi am aproape pe cei dragi… și să mă simt iubită și apreciată.
  ps: și îmi mai doresc și ca surioara mea să se nască sănătoasă.

  1. Georgiana Turcsanyi

   @Alys: OOOOO, ce dulce! Să fie superbă, deșteaptă și extrem de sănătoasă.

 17. I.

  Vreau ca trupul să îi fie îmbrăcat numai din îmbrățișările celor dragi, să las fularul pufos și să-l înlocuiesc cu o caldură de suflete mereu aproape de mine, să am puterea să zâmbesc mereu și să mă ridic la orice bulgare de viață care mă doboară!

  P.S: și să am mereu globul meu! 🙂

 18. Vladutz

  Mai vreau o dorință… se poate?… bine atunci… Vreau ca de Crăciun să primesc un bilet dus spre Amazonia… să trăiesc și eu în copaci, printre maimuțe, liniștit… ca e plin de crocodili, hiene și alte animale de-astea pe la noi…

 19. Stefan Teodora

  De Crăciun vreau o geanta Luis Vuitton… dar să nu fie fake :)))

  1. Georgiana Turcsanyi
 20. mada

  Vreau un motor Aprilia rsv 1000 ;x
  Glumeam.. 😀 …(nu glumesc :))) … )… deci dacă ar fi să îmi doresc ceva… e să am toți prietenii aproape… să mă înconjoare în seara de Crăciun… să le simt căldura sufletească… și să îmi spună… că nu mă vor lăsa la greu și îmi vor fi aproape așa cum au făcut pânp acum…! Prietenii au rol important în viața mea… vă ador!
  Aa și mai vreau ceva 😀 să existe Moș Crăciun… copiii au nevoie de el 🙁
  Sărbători fericite! :*

 21. emonel

  Să fiu de Crăciun cu emonica.

  1. Georgiana Turcsanyi

   :)) Love is in the air.

 22. Alexandra

  Îmi doresc ca moșul să vină cu un sac plin de liniște, înțelegere și iubire pe care să-l împartă tuturor și să ia toata neînțelegerea, ura și competiția. Lăsând filozofiile la o parte aș vrea să primesc o oglindă maaaaaare în care să mă văd toată :)) … da… cam ciudat… dar asta mi-aș dori… și sunt fată… hainele sunt pe primul loc… deci cred că e destul loc în sac și pt ele 😀

 23. Ionut

  Aș vrea ca moșul să-mi aducă un an 2010 cât se poate de bun și plin de realizări. Iar a doua dorință ar fi o trusă de pescuit și o bască de pescar :))

  1. Georgiana Turcsanyi

   @Ionut: Moșul nu mâncă pește, doar carne de ren. >:)

 24. mada

  Asta nu e o dorință e un simplu comentariu… nu mă pot abține când văd dorințele de pe aici… să nu zic ceva… mulți îțsi doresc haine, genți de firmă… jucării cât mai performante… telefoane… dar v-ați gândit că sunt familii care nu au ce pune pe masă în ziua de Crăciun? Sunt copii care chiar dacă au fost cuminți, au învățat nu îl așteaptă pe Moș Crăciun? Nu fac referire la cineva anume… zic asta doar să deschidem ochii… zilele trecute am văzut un reportaj la tv… în care un copil a mâncat în 2 zile 2 covrigi… părinții erau bolnavi… iar ei se consolau cu ideea că au măcar unde sta (o camera de 3 m pătrați) și că sunt împreună cu familia… și mai ales că sunt iubiți de părinți, că îi au aproape! Și eu făceam figuri la ai mei… că nu vreau telefon din ăla, că nuș ce are… mi se rupea inima când am văzut… nu mai vroiam nici telefon nici nimic… și asta e doar un singur caz din zeci de cazuri… tot ce e mai important pentru noi, e să fim alături de cei dragi să simți că ești iubit! Chipurile lor fac mai mult decât toate cadourile scumpe la un loc… așa se simt într-adevăr sărbătorile… în jurul bradului… cu cei dragi!

  1. Georgiana Turcsanyi

   @mada: Da, e un simplu comentariu pentru că până acum eu nu mi-am spus dorința. Aștept să mă viziteze inspirația. Nu văd de ce ești impotriva „simplelor comentarii”. Mai și glumim, doar vine Crăciunul, sau greșesc eu? Fiecare are altă percepție față de ce ar trebui să-și dorească ceilalți, și poate spiridușul rău din mine vrea ca tu să-ți dorești pantofi roșii cu toc de 12 cm. Să nu „îndrumăm” dorințele într-o singură direcție, pentru că dacă vrem să auzim vorbindu-se de binefacere și idei înălțătoare ne uitam la concursuri de miss, aici doar o căutăm pe cea mai originală. Cam greu dacă se aseamănă. E ușor să spui declarativ că vrei pace, liniște și fericire pentru toți cei din jur, tu chiar o simți, dar alții ar spune-o din complezență. Și e mai meschin decât setea mea de rochii faine.
   Uite, profit de ocazia asta, pentru că văd că sunt pe aici atâți oameni dornici să facă bine, să vă propun să găsiți o cauza pe care s-o ajutați cât de mult puteți. Și nu cred că redacția nu vă va sprijini și va refuza să ajute.

 25. Iulia

  M-am gandit ceva timp daca sa mi exprim dorinta sau nu. Georgiana, de acord, doar ca unii vad lucrurile materiale mai mult ca pe necesitati, sau cel putin asa se intampla la mine. Nu mi-am dorit niciodata de craciun ceva material… cel putin de vreo doi ani incoace, am o dorinta nespusa…poate e timpul sa o spun. E o dorinta reprimata mai mult, dar care imi apare si la ziua mea si peste tot la sarbatorile cu dorinte: imi doresc ca tatal meu sa ma sune de craciun, sa i aud vocea si doar sa stiu ca e bine. Stiu ca e pueril pentru unii care se cearta cu parintii zilnic, ar dori sa scape de ei etc. , dar pentru mine ar insemna totul.

 26. Anamaria Ghiban

  Și eu am ezitat dacă să îmi exprim sau nu dorința pentru Moș Crăciun în scris… Și asta nu pentru că nu am dorințe materiale sau sufletești sau pentru că nu mai cred în Moș Crăciun… Nu știu nici eu de ce nu am făcut-o până acum… Cu ceva timp în urmă însă, fetița mea mi-a pus inevitabila întrebare… „Mama, există Moș Crăciun cu adevărat?” Nu știu cum reacționează în general părinții la întrebarea asta. Am încercat să îmi amintesc ce mi-au spus ai mei când eram mică, dar nu mi-am amintit. Și asta pentru că o parte din mine a crezut mereu, într-un fel sau altul, în magia Crăciunului. I-am răspuns fetiței mele simplu: „Moș Crăciun există atâta timp cât crezi în el.” „Și tu crezi că există?” I-am spus că da și vreau să cred că nu am spus o minciună. Și ca să mă conving pe mine de asta, m-am hotărât să îi cer Moșului ceva simplu, care să îmi aducă aminte de copilărie… un cadou pe care mi l-am dorit întotdeauna, dar nu l-am primit, pentru că niciodată nu l-am cerut. Vreau să îmi aducă Moșul un glob de sticlă cu zăpadă înăuntru, ca acela care m-a fascinat cândva într-o vitrină, atunci când eram copil… Restul dorințelor le țin pentru mine. Poate va veni o vreme când Moșul va ști să citească și gândurile, nu doar scrisorile sau mesajele lăsate aici. 🙂

 27. Ana-Maria

  De Crăciun mi-aş dori mai multe lucruri atât materiale cât si sufleteşti,însă în primul rând mi-aş dori sănătate deoarece e mai bună decât toate,o vreme cât mai frumoasă,să ajungă mama cu bine acasă pentru a fi alături de noi în preajma sărbătorilor…,pentru a simţi acea căldură în suflet pe care doar alături de ei părinţii o simţi…
  De asemenea aş îndrăzni să-l rog pe Moş să nu uite nici de acei copii care sunt bolnavi ori au o situaţie materială mai proastă!

 28. Madalina Ciobanu

  Moş Crăciun îmi doresc o pereche de cizme (fîrî toc, până la genunchi).
  De ce îmi doresc asta? Pentu că anul acesta Moş Nicolae m-a sărit iar la anu’ să aibe loc unde să pună cadoul.

  P S: să nu uiţi de băţul care mi-l aduci în fiecare an!

 29. Razvan Ursachi

  Scrisoarea mea către Moş Crăciun îi indică că-mi doresc foarte mult un ceas, care va fi cu mine oriunde, care îmi va da înţelepciunea timpului în a-mi îndrepta defectele, a rezolva impasurile, a avea grijă de mine, de cei de lângă mine, de toţi.

  Sărbători fericite Joc Secund !
  Sărbători fericite tuturor, iar Moşul să vă îndeplinească toate dorinţele!

  1. Georgiana Turcsanyi

   De Crăciun, fii mai bun, fii adevărat… Şi tu şi tu şi tu şi tu citeşteeee Joc Secuuuund!
   Şi dacă am început comentariu cântând vă zic şi dorinţa mea: bilete la AC/DC şi la Elton John. Că la Metallica nu pot ajunge, mama lui de BAC! Şi poate se trezeşte Depeche Mode să-şi susţina concertul anulat de la noi… prin august preferabil. Şi puţin noroc vreau, că nu strică… Şi să-mi iasă noul proiect… Şi cam atât! Have yourself a merry lil’ christmas. Sau Crăciun Fericit pe româneşte.

 30. Mihai

  Dacă ar fi moşul destul de darnic, mi-aş dori cel mai tare gaming sistem pe care îl poţi gaăi acum pe piaţă…

 31. Madalina Melinte

  Moşule sper că nu am întârziat dar m-am gândit mult la ce să-ţi cer… Aş vrea ca bunicii mei să fie sănătoşi (să nu îi mai doară nimic), poţi să le aduci ceva pentru reumatic. Pentru fratele meu (el vrea o fată) eu cred ca e binevenit un pic de noroc pentru a-şi găsi un loc de muncă. Pentru mine moşule să îmi aduci puterea cu care pot trece peste ultima dezamăgire (sper că ţi-ai trimis spiriduşii în timpul anului la fereastra mea, ca de fiecare dată). Aa… era să uit de Gogu, ltii tu prietenul meu cel mai bun (caţelu’) lui aş vrea să îi aduci ceva de mâncare (doar ştii că e foarte mâncăcios). Mulţumesc Moşule!

 32. Maricica Mera

  Ce om în astă lume,
  Nu şi-a dorit vreodat
  Să poată citi în stele
  Ce-i e predestinat?
  Şi ca un fulg ce zboară
  Între pământ şi cer
  Să poată să distingă
  Binele de rău.

  Aşa cum aerul mă ţine-n viaţă
  Vreau să dispară-această ceaţă
  Să pot vedea esenţa vieţii
  Dincolo de ingredientele existenţei…

Lasă un Răspuns

*