Profesor de Limba și literatura română

11 responses to “Gânduri pentru mai târziu…”

 1. I.

  doamna profesoara, articolul asta e mai ceva ca Leonard Cohen dimineata, intelegeti, nu?:-w 🙂
  noi va multuimim dumneavoastra ca ne-ati dat sansa de a ne afirma!
  La multi ani, Joc Secund!

 2. Elly

  La mulţi ani Joc Secund, şi…mulţumesc doamnă profesoară pentru faptul că vă pasă şi ştiţi să descoperiţi talente în oamenii care nici nu ştiu despre ele. Mulţumim pentru că aţi oferit posibilitatea de a se exprima şi de a-şi dezvălui talentul fiecărui elev din liceu, pentru faptul că vă pasă şi pentru că în fiecare marţi, după ce se sună, urmează aceeaşi frază : „X F, duceţi-vă la oră,că aveţi fizica” 🙂

 3. Ana-Maria

  Acum a venit randul meu sa spun FARA CUVINTE! Va multumesc doamna pentru ceea ce sunteti,va multumesc pentru tot si sa stiti ca va iubim toti foarte mult!>:D<

 4. Iulia

  Si daca tot suntem la capitolul confesiuni, acum aproape doi ani -cand a trecut tot timpul asta?!- imi amintesc ca dupa lupte crancene mi-am facut curaj si v-am dat documentele acelea, fara de inceput si fara de sfarsit, niste ganduri si niste cuvinte invalmasite, despre care nici nu stiam ce sa cred. Or fi bune? Or fi rele? Or fi nepotrivite? Acum citindu-le imi dau seama ca nu erau tocmai stralucite, dar m-ati incurajat sa le dau forma, sa le slefuiesc, sa vin cu o idee pe care sa atasez toate acele cuvinte. Si am facut asta.Si timpul trecea si ce la inceput mi se parea stingher si greoi a devenit o mare pasiune, care ma defineste, pentru care intr-un timp am suferit.
  Nu e ca si cum m-ati fi definit?!

 5. Georgiana Turcsanyi

  Multumesc JocSecund ca m-ai adus unde sunt, multumesc JocSecund ca mi-ai format principii si mi-ai aratat ce fel de jurnalism vreau sa scriu, multumesc LIIS ca m-ai format in persoana care sunt, multumesc prietenilor, colegilor, tuturor fara de care nu as mai fi asa cum sunt. Eh, ce ziceti, discurs bun pentru cand voi lua primul Oscar?

 6. losy

  La Mulţi Ani Joc Secund!
  Ai devenit mult mai mult decât am sperat vreodată…
  Bravo „Copii”, Bravo Doamna Profesoară!

 7. Razvan Ursachi

  La Multi Ani, Joc Secund!!!

 8. Ionuţ Mihalache

  Vă mulțumim pentru experiența trăită în acești doi ani !
  La Mulți Ani, Joc Secund !!!

 9. Mary

  La multi ani, Joc Secund! La cat mai multe realizari!

 10. Adelina

  La multi multi ani, Joc Secund!

 11. mada(a treia dar nu cea din urma)

  chiar daca zilele acestea am fost plecata din localitate si nu am avut acces la internet, m-am gandit la joc secund..si chiar ma gandeam oare ce articol va fi postat in acea zi aniversara?! acum vazand.. am ramas placut surprinsa..felicitari doamna profesoara..pentru tot ce ati facut pana acum si la multi ani joc secund..(mai bn mai tarziu decat niciodata)

Lasă un Răspuns

*