Redactor, clasa a XII-a F

5 responses to “End of an era… and this is it… (II)”

 1. Georgiana Turcsanyi

  Nici Eva, nici Amaranth nu se compară cu melodiile din „perioada de aur”. Iar încercările constante ale lui Anette de a cânta melodiile Tarjei sunt pur şi simplu penibile. Nu are registrul ei vocal, nu are cum să le abordeze decât dacă sunt modificate pentru ea.

 2. Chucky

  băi băieţi.

  „îşi finisează studiile la conservator”
  le lustruieşte sau cum?

 3. Georgiana Turcsanyi

  @Chuckie: Hai iartă-i, sunt boboceii noştri, emoţii. Promit ca data viitoare să citesc mai atent şi să corectez.

 4. GENEMO

  Dap… câtă dreptate… Nightwish NICIODATĂ(!) nu va mai fi la fel fără Tarja… nu sunt hater, sau altceva… pur şi simplu apreciez muzica bună şi toată munca depusă de Tarja de-a lungul anilor… iar apoi… să vină cineva ca Anette să se îmbrace ca la discotecă şi să cânte de parcă ar fi muzică pop… M-au dezamăgit cumplit cei de la Nightwish cu acea decizie… în fine… what is done is done… dar sunt sigur că nu sunt singurul care vrea ca Tarja să se reîntoarcă şi încă mai speră la vise… Totuşi am auzit ca Anette ar fi demisionat sau ceva… Vreau să ştiu dacă este adevărat… şi da, şi io m-am îndrăgostit de Nightwish tot acum 5-6 ani şi pot să spun că pasiunea aceea a trecut odată cu venirea Anettei… Totuşi, dacă Anette nu ar mai fi la Nightwish, mi s-ar lua o piatră de pe suflet şi aşa ascultă Nightwish cu aproape aceaşi ardoare cu care ascultam până aucm 2 ani… repet… i’m not a hater, but… i hate Anette!! Lol… anyway… sorry for band, sorry for many years of work and good music… i want to know… Anette leaves Nightwish or not?

  1. Georgiana Turcsanyi

   @GENEMO: Chiar nu trebuie să îţi afecteze noua vocalistă pasiunea pentru old Nightwish. Ar trebui să asculţi doar muzica lor împreună cu Tarja. Oricum, slabe şanse să se întoarcă, se descurcă foarte bine şi pe cont propriu.

Lasă un Răspuns

*