Redacția

  • prof. Anamaria Ghiban – coordonator
  • prof. Daniela Anghelescu – coordonator
  • Alexandru Losonczy – admin

Despre noi…


Anamaria Ghiban Anamaria Ghiban – coordonator
Convenţia a fost ca fiecare să scrie câteva cuvinte despre sine… A durat mult până le-am adunat de la fiecare… Abia acum, când stau în faţa monitorului, cu degetele înţepenite pe taste înţeleg de ce… E greu să vorbeşti despre tine… Şi totuşi, provocarea există, chiar dacă niciodată nu îşi găseşte împlinirea totală… Aşadar, o parte din mine – îmi place să cred că sunt eu însămi în cea mai mare parte a timpului şi sunt convinsă că tot ceea ce ni se întâmplă în viaţă are un sens.
dana aghelescu Dana Anghelescu – coordonator

Am îmbrăşişat Joc Secund din empatie, poate chiar dintr-o pornire de accentuată revoltă, atunci când începuse să se scufunde. Mi-am zis atunci că trebuie salvat acest proiect de suflet şi m-
am implicat. Mi-am amintit de prima mea revistă, pe care am înfiinţat-o împreună cu fratele meu, pe vremea când eram liceeni. Era imediat după 1989, când spiritele noastre încătuşate de regimul comunist, se luptau să iasă la suprafaţă, dornice să-şi strige libertatea. M-am regăsit aici,în pofida multor seisme mai mult sau mai puţin provocate, şi …merg maideparte. Joc Secund rezonează cu mine şi mă face să uit că nu mai sunt elevă. Asta contează. Aici suntem tineri şi putem face orice.

 Cristina Negrutu Cristina Negreţu (reporterul luni)
Mereu am fost fascinată când, pe măsură ce creșteam, înțelegeam cuvinte lungi si complicate de oameni mari. Cuvinte precum “misantrop”, “paradoxal”, “volubil”, “contemplativ”, “cinic”. În timp, toate cuvintele au devenit jucăriile mele; cum aș putea acum să aleg doar câteva ca să mă descrie? Cu mii de scuze pentru toate celelalte cuvinte pe care nu le-am folosit, o să încerc așa: trăiesc pentru diminețile de vară și pentru nopțile de iarnă, pentru o cafea tare și o discuție bună. Prefer să cred că lumea e cumva corectă, că, fundamental, oamenii sunt buni și că dacă-ți repeti suficient lucrurile astea ajungi să le și crezi. Vorbesc mult și repede, scriu urât și sunt mereu în dispoziția perfectă pentru a discuta care e treaba cu universul. De asemenea, le știu pe toate și am mereu dreptate. Și da, am o grămadă de prieteni din motivele astea.
Buhaianu Daniel-Sebastian Daniel-Sebastian Buhaianu  -redactor

Sunt un baiat linistit,respectuos,caruia ii place dreptatea si care suporta consecintele in cazul unei neintelegeri sau,respectiv a unei greseli comise.
Deasemenea,imi place sa scriu articole si sunt foarte pasionat de informatica.
Mottoul meu preferat: „Munceste ca un sclav ca sa traiesti ca un rege”.
David Burcovschi David Burcovschi – redactor 
Inventiv, gasesc solutii din nimic si ma descurc cu ce am, foarte ordonat, imi place sa pun ideile in logica, am cunostinte de C la nivel de avansat, PHP la nivel de obiectuala, lucru cu baze de date, stiu linux la nivel de adminstrare si am contribuit la acest proiect GNU, bun organizator, nu imi e frica de deadline-uri, am ambitie si imi place sa depasesc orice limita si obstacol.
Daniel Chirila din 10 B Daniel Chirila – redactor
În timp înveţi că nu poţi păcăli timpul
Gagea Eusebiu-Andrei Eusebiu-Andrei Gagea -redactor „Lucrul cel mai important este să nu încetezi să pui întrebări. Curiozitatea are propria rațiune de a exista.” – Albert Einstein
Gavril Robert-Ştefan Robert-Ştefan Gavril -redactor

Vreau să fac rime
Ca astea aș vrea să mă exprime,
Dacă am gânduri le pun
Pe hârtie și le spun
 Andra Horan Andra Horan – redactor
Bună! Mă numesc Andra și sunt o fire foarte sociabilă. Imi place să ascult oamenii şi să întâlnesc persoane de la care am ce învata și care mă inspiră. Mă implic în multe activităti sau proiecte pentru a avea parte de experiențe noi şi sunt mereu în căutare de a cunoaște cât mai multe. Cel mai important pentru mine este să zâmbesc. Pasiunea mea sunt cărtile. Ele reprezintă o eliberare pe care sufletul meu o aștepta de mult. Sunt voluntar si mă simt mereu mai fericită cand știu ca am ajutat pe cineva. Am vise mărețe si cred cu tărie că, într-o zi, vor deveni realitate.
Citatul preferat: „Gândurile mele sunt stele pe care nu le pot aduna în constelaţii.”
 Andrei Huzum Andrei Huzum -redactor
“Nu lăsa pe maine ce poţi face azi.” O expresie ce mă caracterizează perfect. Chiar dacă am teme sau trebuie sa invaţ, nu refuz niciodată propunerile prietenilor ce ţin de relaxare Sunt un împatimit al tuturor sporturilor,însa jocul meu preferat este baschetul. Cu toate acestea marea mea pasiune constă in compunerile pe care le scriu; compuneri ce starnesc mereu amuzamentul colegilor si profesorilor care mă ascultă.
 Ione Geanina Geanina Ionel -redactor
Bogdan Iovite Bogdan Iovite- redactor
Salut! Mă numesc Bogdan, am 15 ani și îmi place să fiu la curent cu toate informațiile din știință și hardware. De asemenea, am o pasiune pentru psihologie și un comportament (folositor, zic eu) de „grammar nazi”. Mulți mă știu după pălărie.
Lupu Gheorghe Lupu Gheorghe- ceva prin revista asta …
(waka)🙂
 Mocanu Ema  Mocanu Ema-redactorÎmi aduc şi acum aminte când am intrat în redacţia acestei reviste.Eram un copil lipsit de experienţa anilor de liceu,un copil ce vedea în toate jocul inocent al anilor ce trecuseră.Dar cum amprenta timpului îşi simte prezenţa în fiecare dintre noi , pe mine m-a lovit adolescenţa din plin,zdruncinându-mi şi cele mai închise locuri ale sufletului meu.Sunt spontană,sensibilă şi veselă.Scriu ce simt , ce văd şi ce cred că se potriveşte firii mele.Sunt ambiţioasă,uneori timidă şi amuzantă.Am încredere în mine,cred în dragostea adolescentină şi , mai ales , în barierele vieţii care vor veni cum vin valurile pline de dor pe nisipurile calde în timpul verii.
 Murarasu Stefana  Ştefana Murarasu -redactor
E ușor să rătăcești printre cuvinte, să schițezi cu creionul în tonuri palide un univers în care să naufragiezi printre povești, să cauți la nesfârșit prin tainele lecturii, să-ți imaginezi… Scriu despre mine cu o oarecare reținere, înaintând cu pași timizi acest început de drum, neștiind încă unde voi ajunge. Sunt eu… simplu! Mereu cu aceeași pasiune pentru literatură și pictură.
Nistor Stefana  Ştefana Nistor -redactor
Sunt o persoana foarte comunicativa si loiala . Imi place sa socializez cu ceilalti din jurul meu. Pasiunea mea, inca din clasele mici este muzica. Imi place sa fiu inconjurata de prieteni si sa vad pe toata lumea fericita. Sunt sensibila si pun suflet in tot ce fac.
Patriche Georgiana Oana-Georgiana Patriche -redactor

Pot spune ca pentru mine o descriere personala inseamna o provocare,insa nu este atat de greu sa vorbesti despre tine atata timp cat vorbesti sincer. De remarcat la mine, este caracterul care difera odata cu starea pe care o am in ziua respetiva.De fel sunt o fire ambitioasa,distractiva si cu zambetul pe buze mai tot timpul de asemenea, nu suport persoanele cu doua fete si detest minciuna.Cu alte cuvinte, sunt un leu in toata firea  cuvantului.

Perju Mihai Mihai Perju -redactor

Salut! Mă numesc Mihai Perju. Sunt din Republica Moldova. Studiez la Liceul de Informatică „Grigore Moisil” din motivul că iubesc știința și sunt pasionat de toate lucrurile complicate, eoarece, în opinia mea, cu cît cunoști mai multe- cu atît ai o cultură mai frumoasă și respect în societate, fără de care ne-am descurca rău. Am participat activ și m-am implicat în multe activități extrașcolare, olimpiade, concursuri, la care am putut să mă reprezint și la etapa națională. Consider că sunt un om silitor, ordonat și răbdător – le consider „termeni” de bază la „suma” pe care o numim „succes”. Sunt colegial, sunt de părerea că lucrurile desăvîrșite perfect se pot face doar prin lucrul în echipă – anume de aceea doresc foarte mult să fiu inclus în echipa de redactare a revistei Liceului, „Joc Secund”. Vă mulțumesc mult pentru atenția acordată și vă urez o zi bună în continuare…

 Clara Prisacariu Clara Andreea Prisacariu- redactor

Sunt o persoana sincera şi creativă dar foarte încăpăţânată, şi recunosc că răbdarea nu este tocmai punctul meu forte. Sunt destul de perfecţionistă şi îmi susţin cu tărie părerile, atunci când ştiu cu certitudine că am dreptate. Îmi place să citesc, să cant, şi pot spune că sunt dependentă de sport.
Citatul meu preferat: ” Ai curajul să iţi asculţi inima şi intuiţia! Ele ştiu deja ceea ce vrei tu să devii cu adevarat.” (Steve Jobs)

Secara Serban Şerban Secară -redactor

Nu prea îmi place să mă descriu dar îmi place să aflu părerea altora despre mine. Sunt o personă plină de viață și foarte sociabilă. Îmi place să trăiesc clipa și încerc să nu ratez oportunitățile pe care mi le oferă viața. Ador arta, în special muzica. Mesajul meu pentru toată lumea „Carpe diem!”.

Spiridon Andra Andra Spiridon- redactor

Pot spune despre mine ca sunt o persoana foarte creativa si careia ii place sa faca cat mai multe lucruri. Pasiunea mea de 9 ani incoace este teatrul la care nu as renunta indiferent de situatie. Imi place sa incerc lucruri noi si sa invat cat mai mult din tot ceea ce fac.
 Stefania Tatiana Stanoi Ştefania-Tatiana Stănoi – redactorDespre mine pot spune că sunt o persoană ambiţioasă, sensibilă şi care pune suflet în tot ceea ce face. Sunt deschisă la tot ce este nou şi îmi place să mă implic în cât mai multe proiecte frumoase. Apreciez oamenii care îmi inspiră încredere, respect şi iubesc persoanele sincere. Citatul preferat: “ Lucrul cel mai important este să nu încetezi să pui întrebări. Curiozitatea are propria raţiune de existenţă.” (Albert Einstein)
Tanasescu Diana Diana Tanasescu -redactor
Nu cred că numele meu vă inspiră prea multe..așa că o să vă spun eu.Îmi place foarte mult să comunic, să îmi petrec timpul în compania prietenilor, să râd în cea mai mare parte.Sunt o visătoare incurabilă…de sentimentală nu cred că ar fi cazul.Pun mult preț pe detalii și cred că prin asta ne deosebim unii de alții.Îmi place să mă cert (totuși cred că e prea mult spus) dar într-un mod constructiv.Pun mult suflet în lucrurile pe care fac și de obicei vreau să-mi depășesc propriile forțe.Într-un cuvânt sau mai multe pot spune că sunt perfectă.La cât de perfectă sunt recunosc că am și defecte, deoarece perfecțiunea înseamnă să te cunoști pe tine însuți.Sunt perfectă atâta timp cât mă cunosc pe mine.Sunt încăpățânată, nu am răbdare mai deloc, mă supăr adeseori din nimicuri..dar încerc pe zi ce trece să lucrez la aceste defecte.Aceasta sunt eu…cu bune și cu rele !
Tudose Ionel Ionel Tudose -redactor
Prietenii îmi spun Ionuț. În primul rând sunt o persoană normală, cu preocupări normale.  Ăăă…Îmi place să râd. Sunt o persoană sociabilă și mă implic în diverse activități. Recent am descoperit că îmi place lectura și îmi plac cărțile bune. Mă uit destul de mult la filme și ascult muzică mai mereu.
Toma Ungureanu Toma Ungureanu-redactorUn tip calm, sociabil, dornic de lucruri noi.
Share Button