redactor, clasa a XII-a C

4 responses to “În contra direcţiei actuale în cultură”

 1. Anamaria Ghiban

  Mă bucur că există şi tineri cu o viziune complexă asupra realităţii contemporane. Într-adevăr, Maiorescu şi Caragiale sunt mai actuali ca oricând… Şi, într-adevăr, schimbarea depinde de fiecare dintre noi. Bravo Iulia, pentru viziunea critică matură şi pentru capacitatea extraordinară de a-ţi argumenta ideile!

  1. Georgiana Turcsanyi

   Mă îndurerează să văd că cititorii și comentatorii noștri preferă să se certe pe desueturi și clisee (candele aprinse în suflet sau în discurs) în loc să aprecieze munca depusă în acest articol. Iulia a scris aici poate unul din cele mai bune articole din această revistă. Documentat, incisiv, lucrat cu migală și cu un deadline infernal din partea mea… și nu văd decât o singură persoană care să îl aprecieze. E urățel.

 2. Losy

  Mă simt și eu cu musca pe căciulă…. Din lipsă de timp sau cine știe, din comoditate, am reușit să sar într-adrevăr peste unul din cele mai bune articole din revistă!

  Bravo Iulia, frumoasă reactualizare a ideilor lui Maiorescu, eu personal chiar am uitat de această „formă fără fond”, încă un argument pentru „istoria se repetă”.

  În aceași notă de „altcineva este de vină” mi s-a părut cam vag finalul cu „noi suntem de vină” și că trebuie sa ne „dezvoltăm indivitual” pentru a fi mai bine…

  Dar făcând o flotare logică ce are ca punct de plecare „istoria se repetă”, mă amăgesc cu „poate un alt neamț, Klaus Iohanis, va scoate țara din formă și o va (re)pune în fond”…

 3. edw

  Face mai mult decât 1000 de programe guvernamentale…

Lasă un Răspuns

*