3 responses to “Fanatism şi iertare”

  1. hippiemuslim

    😐 Impresionat, de … Madalina…

  2. hippiemuslim

    Vreau sa fac niste corectari:
    „Nimeni nu trebuie să-şi impună credinţele sau ideile [asupra] altei persoane”
    Religia este un ansamblu de idei si ritualuri, nu poate fi aleasa in sensul prezentat de tine. Poti adera la o religie sau ideologie.
    „Dacă a aparţine unei anume religii sau unei ideologii ar împărţi omenirea, nu am trăi oare într-o lume tristă?” Ceva e in neregula cu structura frazei. Deja „traim intr-o lume trista” in care fiecare grup se agata de un sistem de valori pe care il transmite urmasilor.
    „Dar a aparţine unei religii, nu înseamnă să nu putem avea spiritual deschis. Deşi, în realitate, din nefericire şi de mult timp, religia separă şi divizează oamenii.” Nu am priceput exact ce inseamna pentru tine „spiritual deschis”. Poate voiai sa spui „putem fi spiritual deschisi”. A apartine unei religii inseamna sa fii de acord cu tot sistemul de valori impus de catre acea religie. Cum e in cazul regiilor crestine, exista multe reguli care stabilesc acea deschidere spirituala. Una este credinta alta este religia.

  3. Vendetta

    Cam scurte frazele sau mai bine spus propozitiile tale . Parca ar fi un mesaj secret transmis din cazarma in cazarma in vreme de razboi . Si cam multe intrebari . Consider ca articolul ar trebui sa ne ofere mai multe raspunsuri decat intrebari .

Lasă un Răspuns

*