Au mai colaborat!

 Cristina Negrutu Cristina Negreţu (reporterul luni)
Mereu am fost fascinată când, pe măsură ce creșteam, înțelegeam cuvinte lungi si complicate de oameni mari. Cuvinte precum “misantrop”, “paradoxal”, “volubil”, “contemplativ”, “cinic”. În timp, toate cuvintele au devenit jucăriile mele; cum aș putea acum să aleg doar câteva ca să mă descrie? Cu mii de scuze pentru toate celelalte cuvinte pe care nu le-am folosit, o să încerc așa: trăiesc pentru diminețile de vară și pentru nopțile de iarnă, pentru o cafea tare și o discuție bună. Prefer să cred că lumea e cumva corectă, că, fundamental, oamenii sunt buni și că dacă-ți repeti suficient lucrurile astea ajungi să le și crezi. Vorbesc mult și repede, scriu urât și sunt mereu în dispoziția perfectă pentru a discuta care e treaba cu universul. De asemenea, le știu pe toate și am mereu dreptate. Și da, am o grămadă de prieteni din motivele astea.
Buhaianu Daniel-Sebastian Daniel-Sebastian Buhaianu  -redactor

Sunt un baiat linistit,respectuos,caruia ii place dreptatea si care suporta consecintele in cazul unei neintelegeri sau,respectiv a unei greseli comise.
Deasemenea,imi place sa scriu articole si sunt foarte pasionat de informatica.
Mottoul meu preferat: „Munceste ca un sclav ca sa traiesti ca un rege”.
David Burcovschi David Burcovschi – redactor 
Inventiv, gasesc solutii din nimic si ma descurc cu ce am, foarte ordonat, imi place sa pun ideile in logica, am cunostinte de C la nivel de avansat, PHP la nivel de obiectuala, lucru cu baze de date, stiu linux la nivel de adminstrare si am contribuit la acest proiect GNU, bun organizator, nu imi e frica de deadline-uri, am ambitie si imi place sa depasesc orice limita si obstacol.
Daniel Chirila din 10 B Daniel Chirila – redactor
În timp înveţi că nu poţi păcăli timpul
Gagea Eusebiu-Andrei Eusebiu-Andrei Gagea -redactor „Lucrul cel mai important este să nu încetezi să pui întrebări. Curiozitatea are propria rațiune de a exista.” – Albert Einstein
Gavril Robert-Ştefan Robert-Ştefan Gavril -redactor

Vreau să fac rime
Ca astea aș vrea să mă exprime,
Dacă am gânduri le pun
Pe hârtie și le spun
 Andra Horan Andra Horan – redactor
Bună! Mă numesc Andra și sunt o fire foarte sociabilă. Imi place să ascult oamenii şi să întâlnesc persoane de la care am ce învata și care mă inspiră. Mă implic în multe activităti sau proiecte pentru a avea parte de experiențe noi şi sunt mereu în căutare de a cunoaște cât mai multe. Cel mai important pentru mine este să zâmbesc. Pasiunea mea sunt cărtile. Ele reprezintă o eliberare pe care sufletul meu o aștepta de mult. Sunt voluntar si mă simt mereu mai fericită cand știu ca am ajutat pe cineva. Am vise mărețe si cred cu tărie că, într-o zi, vor deveni realitate.
Citatul preferat: „Gândurile mele sunt stele pe care nu le pot aduna în constelaţii.”
 Andrei Huzum Andrei Huzum -redactor
“Nu lăsa pe maine ce poţi face azi.” O expresie ce mă caracterizează perfect. Chiar dacă am teme sau trebuie sa invaţ, nu refuz niciodată propunerile prietenilor ce ţin de relaxare Sunt un împatimit al tuturor sporturilor,însa jocul meu preferat este baschetul. Cu toate acestea marea mea pasiune constă in compunerile pe care le scriu; compuneri ce starnesc mereu amuzamentul colegilor si profesorilor care mă ascultă.
Bogdan Iovite Bogdan Iovite- redactor
Salut! Mă numesc Bogdan, am 15 ani și îmi place să fiu la curent cu toate informațiile din știință și hardware. De asemenea, am o pasiune pentru psihologie și un comportament (folositor, zic eu) de „grammar nazi”. Mulți mă știu după pălărie.
 Murarasu Stefana  Ştefana Murarasu -redactor
E ușor să rătăcești printre cuvinte, să schițezi cu creionul în tonuri palide un univers în care să naufragiezi printre povești, să cauți la nesfârșit prin tainele lecturii, să-ți imaginezi… Scriu despre mine cu o oarecare reținere, înaintând cu pași timizi acest început de drum, neștiind încă unde voi ajunge. Sunt eu… simplu! Mereu cu aceeași pasiune pentru literatură și pictură.
Nistor Stefana  Ştefana Nistor -redactor
Sunt o persoana foarte comunicativa si loiala . Imi place sa socializez cu ceilalti din jurul meu. Pasiunea mea, inca din clasele mici este muzica. Imi place sa fiu inconjurata de prieteni si sa vad pe toata lumea fericita. Sunt sensibila si pun suflet in tot ce fac.
Patriche Georgiana Oana-Georgiana Patriche -redactor

Pot spune ca pentru mine o descriere personala inseamna o provocare,insa nu este atat de greu sa vorbesti despre tine atata timp cat vorbesti sincer. De remarcat la mine, este caracterul care difera odata cu starea pe care o am in ziua respetiva.De fel sunt o fire ambitioasa,distractiva si cu zambetul pe buze mai tot timpul de asemenea, nu suport persoanele cu doua fete si detest minciuna.Cu alte cuvinte, sunt un leu in toata firea  cuvantului.

Perju Mihai Mihai Perju -redactor

Salut! Mă numesc Mihai Perju. Sunt din Republica Moldova. Studiez la Liceul de Informatică „Grigore Moisil” din motivul că iubesc știința și sunt pasionat de toate lucrurile complicate, eoarece, în opinia mea, cu cît cunoști mai multe- cu atît ai o cultură mai frumoasă și respect în societate, fără de care ne-am descurca rău. Am participat activ și m-am implicat în multe activități extrașcolare, olimpiade, concursuri, la care am putut să mă reprezint și la etapa națională. Consider că sunt un om silitor, ordonat și răbdător – le consider „termeni” de bază la „suma” pe care o numim „succes”. Sunt colegial, sunt de părerea că lucrurile desăvîrșite perfect se pot face doar prin lucrul în echipă – anume de aceea doresc foarte mult să fiu inclus în echipa de redactare a revistei Liceului, „Joc Secund”. Vă mulțumesc mult pentru atenția acordată și vă urez o zi bună în continuare…

Secara Serban Şerban Secară -redactor

Nu prea îmi place să mă descriu dar îmi place să aflu părerea altora despre mine. Sunt o personă plină de viață și foarte sociabilă. Îmi place să trăiesc clipa și încerc să nu ratez oportunitățile pe care mi le oferă viața. Ador arta, în special muzica. Mesajul meu pentru toată lumea „Carpe diem!”.

Spiridon Andra Andra Spiridon- redactor

Pot spune despre mine ca sunt o persoana foarte creativa si careia ii place sa faca cat mai multe lucruri. Pasiunea mea de 9 ani incoace este teatrul la care nu as renunta indiferent de situatie. Imi place sa incerc lucruri noi si sa invat cat mai mult din tot ceea ce fac.
Tanasescu Diana Diana Tanasescu -redactor
Nu cred că numele meu vă inspiră prea multe..așa că o să vă spun eu.Îmi place foarte mult să comunic, să îmi petrec timpul în compania prietenilor, să râd în cea mai mare parte.Sunt o visătoare incurabilă…de sentimentală nu cred că ar fi cazul.Pun mult preț pe detalii și cred că prin asta ne deosebim unii de alții.Îmi place să mă cert (totuși cred că e prea mult spus) dar într-un mod constructiv.Pun mult suflet în lucrurile pe care fac și de obicei vreau să-mi depășesc propriile forțe.Într-un cuvânt sau mai multe pot spune că sunt perfectă.La cât de perfectă sunt recunosc că am și defecte, deoarece perfecțiunea înseamnă să te cunoști pe tine însuți.Sunt perfectă atâta timp cât mă cunosc pe mine.Sunt încăpățânată, nu am răbdare mai deloc, mă supăr adeseori din nimicuri..dar încerc pe zi ce trece să lucrez la aceste defecte.Aceasta sunt eu…cu bune și cu rele !
Tudose Ionel Ionel Tudose -redactor
Prietenii îmi spun Ionuț. În primul rând sunt o persoană normală, cu preocupări normale.  Ăăă…Îmi place să râd. Sunt o persoană sociabilă și mă implic în diverse activități. Recent am descoperit că îmi place lectura și îmi plac cărțile bune. Mă uit destul de mult la filme și ascult muzică mai mereu.
Toma Ungureanu Toma Ungureanu-redactorUn tip calm, sociabil, dornic de lucruri noi.
 Alex Durnea prof. Crina Dumitraşcu (ilustraţie articole).
Litianu Răzvan Litianu Răzvan – editor șef
Încerc să mă gândesc la câteva lucruri care să mă descriu și văd că-mi este greu…Liceul de Informatică dar mai ales colectivul redacției m-au ajutat să-mi descopăr calitățile de editor și mai ales pasiunea pentru tot ce ține de știința calculatoarelor.
Îmi place să îmi petrec timpul liber cu prietenii și familia. NU aș putea să îmi imaginez o zi fără aceștia. Sunt deasemeni pasionat de film, jocuri și sport. Ăsta sunt eu și pentru moment așa voi rămâne.
Adelina Seserman Adelina Seserman – redactor șef
Greu de vorbit când e vorba despre mine… De fapt – e mult până încep – pentru că pe urmă – s-ar putea să nu mă mai opresc… Sunt o persoană puternică, ambițioasă, dar și încapățânată, de multe ori poate prea încăpățânată, din dorința ca tot ceea ce fac să fie perfect. Cred că mă caracterizează citatul „Când te apuci serios de un lucru ies la iveală piedicile și greutățile. Orice început e greu, dar nu imposibil.”(Victor Hugo)
dana patras Dana Patraş („Jurnal de vacanţă”)
Sunt o adolescentă ambiţioasă în tot ceea ce fac. Dacă îmi propun ceva sa realizez, nu am linişte până ce nu duc totul la bun sfârşit! La cei din jur cel mai mult apreciez sinceritatea şi bunăvoinţa. Nu am până ce nici un model în viaţă. În general îmi place să îmi croiesc propriul drum, să îl urmez aşa cum cred de cuviinţă.
Citatul favorit: „Păstreză-ţi bunătatea ca pe o comoară. Învaţă să dăruieşti fără ezitare, să pierzi fără regrete şi să cîştigi fără cruzime”. (George Sand)
Mă bucur că sunt, mă bucur că trăiesc!!! Viaţa poate fi orice îţi doreşti. Poate fi o viziune în care să crezi şi pe care să o urmăreşti mereu pentru a o împlini. Pentru toate acestea, viaţa merită a fi trăită.
Cotet Ana Coteţ Ana-Maria
Sunt un scorpion în adevăratul sens al cuvântului… ambiţios şi pasional; o adolescentă cu multe idealuri în viaţă. Mă deschid schimbării şi transform în mine ceea ce trebuie să existe pentru a descoperi adevărul fiinţei mele interioare.
Petrică Druţă Petrică Druţă
 Alex Durnea Elena Druţă
Vladut Scutaru Vlăduţ Scutaru
Despre mine pot spune că sunt un adolescent ca oricare altul şi reuşesc să îmi dezvălui destul de corect personalitatea. Nici nu încerc să par mai grozav decât sunt,dar nici nu-mi minimizez caltăţile. Ştiu să mai fac şi concesii, să mai cedez atunci când situaţia o cere, să mă conformez unor norme pe care nu le agreez şi de aceea sunt îndrăgostit de cei din jur. Mă adaptez cu destulă uşurinţă ambianţei sociale şi situaţiilor cu care mă confrunt. Mi-am format un fel de mod de a fi pe care nu-l abandonez, sunt eu însămi şi mă simt bine aşa.
Paul Roman Paul Roman („Ştiinţa… altfel”)
Sunt un tip carismatic, diplomat si sangvinic. Sunt un amator al sportului,unul curios.Urasc refuzurile si generalitatile.Uneori pot fi o persoana complicata,uneori una simpla.Desi nu vreau sa imi fac „debutul vietii” spre psihologie…am avut mereu o pasiune pentru.
Adelina Iftode Adelina Iftode
Este destul de greu să vorbeşti despre propria persoană. Sunt o fire sensibilă care pune mult suflet în ceea ce face. Îmi place să-i ajut pe cei din jur de câte ori am ocazia. Sunt mereu deschisă către nou. De multe ori sunt orgolioasă.  Sunt eu, compusă din calităţi şi defecte, pe care aş vrea să le cunoaşteţi voi prin fapte. Motto-ul meu: „I don’t want to be anything other than me.”
Teodora Varvaroi Theodora Varvaroi
Cred că cel mai greu lucru este să scrii despre propria persoană. Nu reuşesc să scriu această mini-caracterizare din simplul motiv că sunt perfecţionistă. Nu ştiu să mint, am nevoie de multe argumente pentru a inţelege de ce un lucru e alb şi nu negru şi lupt cu convingere pentru ceea ce mi se pare corect. Pe scurt sunt doar ambalajul unor sentimente care se nasc permanent şi nu pot fi ordonate pentru că atunci s-ar anula reciproc. Motto-ul meu:„Be the change you want to see in the world!” – Gandhi
Georgiana Porusniuc Georgiana Porușniuc
Motto: „Trăiţi-vă viaţa din plin pentru că veţi fi morţi multă vreme.”
Obişnuiesc să fac figurine din nori, pentru ca mai apoi să îi colorez în diferite nuanţe devenite realitate înşelătoare. Pun multe întrebări la care nici nu mă chinui să găsesc răspunsuri… ştiu că nu există. Sunt naivă, deoarece caut cu sufletul melodii nebune şi egoiste cu ritm de dragoste şi versuri fragile. Îmi doresc să mai fiu copil, măcar în suflet. Îmi trăiesc viaţa din curiozitate: ce se mai poate întâmpla (realizez, însă, că încă nu s-a întâmplat nimic). Mi s-a spus, de multe ori, că sunt ciudată, însa eu vreau să cred că de fapt sunt singura normală. Îmi îndepărtez uşor pozele false cu prieteni: le pun în cufere vechi, pentru ca mai apoi să le pot arunca în valuri spumoase şi nechibzuite. Nu îmi doresc să însemn totul pentru toată lumea, dar mi-ar plăcea să însemn ceva, pentru cineva.
Grigorovici Andreea Grigorovici Andreea
Sunt o visătoare… pot spune chiar că e o dependenţă. Mă mulţumesc să trăiesc în lumea mea, şi poate că nici nu vreau mai mult… doar puţină fericire… şi nişte picături de ploaie… în palmă.
Mihalache Claudiu Mihalache Claudiu
Sunt o persoană destul de liniştită, care încearcă să îşi facă mereu noi prieteni. Îmi place foarte mult să mă joc pe calculator, dar niciodată nu uit să mai fac şi sport. Sper ca „Joc Secund” să fie pentru mine o experiență frumoasă și o amintire plăcută pentru mai târziu.
Andreea Ciobanu Andreea Ciobanu
Sunt o adolescentă destul de incăpățânată, orgolioasă, cu multa ambiție și realistă…Uneori chiar prea realistă.Sunt pasionată de biologie. Ador toamna și ciocolata.Nu am prea multe hobby-uri. În general imi place să ascult muzică, să dansez și să ,,zdrăngănesc”chitara
Ioana Avîrvarei Ioana Avîrvarei
Marta Filimon Marta Filimon
Niciodată nu mi-a plăcut să vorbesc despre mine, însă tot timpul îmi place să răspund la provocări. Sunt o fire sociabilă și în marea majoritate a timpului sunt cu zâmbetul pe buze. Sunt o ființă căreia îi place să știe tot timpul cât mai mult din domenii domenii variate.
Elena Tanasă Elena Tanasă
Cel mai greu lucru este să vorbești despre propria-ți persoană. În timp ce scriu tot apăs pe backspace. Ce pot să spun? Nu sunt prea diferită de restul adolescenților dar totuși unică în felul meu. Îmi place muzica, îmi place să cânt la pian, îmi place să las sentimentele să se scurgă pe clape. Îmi place să scriu, dar numai în Engleză și în general scriu pe orice foaie atunci când mă lovește dar am și un blog pe care postez la un anumit interval, atunci cand mi se adună multe pe suflet și simt nevoia să le spun cuiva, pâna și unor necunoscuți. Acum, că m-am luat cu scrisul, ar mai fi multe de spus dar mă opresc aici. Despre o persoană poți scrie o carte dar tot nu vei ajunge să o cunoști.
Alexandru Ionescu Alexandru Ionescu
Îmi place sã citesc, sã ies in oraș cu prietenii, sã joc fotbal și, ca oricãrui baiat, îmi place sã mã joc pe calculator. Actualmente învãț la Liceul de Informaticã „Grigore Moisil” şi sunt foarte încântat de acest lucru.
Tudor Merlușca Tudor Merlușca
Constrâns de timp, a trebuit într-un final să scriu și despre mine. Îmi este mult, mult mai ușor să scriu despre orice altceva, despre oameni, sentimente, obiecte, întamplări, decât să scriu despre… mine. Nu am găsit încă cuvinte potrivite care sa mă poată caracteriza, însă știu ce-mi place. Îmi place muzica, îmi plac sarcasmul și ironia, de care nu duc lipsă, îmi place să fac lucruri neobișnuite pentru alții dar care pentru mine înseamna mult. Nu țin cont de timp și îl consider ca fiind doar un dușman al vieții și mă trezesc de mule ori făcând total altceva decât ceea ce ar trebui. Poate pentru mulți par o persoană ciudată, dură la suprafață dar care ascunde mult mai multe. Nu pot fi descris în cuvinte, dar pot lăsa faptele să vorbească.
Codrin Onuțu Codrin Onuțu
Sunt o persoană spontană, care încearcă să-și petreacă timpul într-un mod cât mai inventiv. Sunt oarecum un perfecționist și un idealist, la modul în care doresc să îmi iasă totul cât mai bine. Îmi place să încerc lucruri noi, dar tind undeori să fiu mai conservator în unele priviințe. Îmi place mult să fac mișcare și să încerc să învăț din cât mai multe domenii.
Claudia Eremia Claudia Eremia
În câteva cuvinte pot spune cã sunt o fire sensibilã, sufletistã ,iubitoare de naturã şi de tot ceea ce a lăsat Dumnezeu pe Pãmânt. Talentul de a picta nu l-am deprins în şcoli, a venit pe lume odatã cu mine şi m-a alimentat cu frumuseţea lui în spaţii în care timpul are cu totul alte dimensiuni. Am încercat sã fiu autodidactã, citind despre vieţile şi creaţiile altora din albume, despre cum trebuie sã te pui de acord cu tine însuţi şi cu lumea pe care încerci s-o oglindeşti şi despre care vrei sã vorbeşti. Eu, când stau la planşetã şi pictez, mã rog la Dumnezeu sã-mi dea şi mie puţinã frumuseţe sã pun în tablourile mele, din cea multã pe care el a pus-o în creaţia Sa. Iar când începe sã se lege tabloul, sã aparã de sub pensulã, atunci simt o bucurie şi o plinãtate care mã vindecã de toate relele şi mã face fericitã. Şi pentru cã am primit acest dar voi avea grijã sã –l pun în valoare de-a lungul vieţii.
…dupã terminarea liceului îmi doresc sã termin facultatea de arhitecturã şi sã înfiinţez o campanie pentru copiii bolnavi de leucemie.
Sebastian Neagu Sebastian Neagu
Pentru cei de la revistă sunt cunoscut sub numele de “Chuck Norris”. Acest nume are la rădăcini o poveste lungă. Îmi plac jocurile pe calculator , în special fifa, practic sport de performanţă,doresc tot timpul să-mi fac prieteni noi. Sunt sigur că îmi voi aminti cu drag de “Joc Secund” ca fiind o perioadă frumoasă a adolescenţei mele.
Ionuţ Mihalache Ionuţ Mihalache – absolvent 2011 (al 2-lea redactor șef)
Mă consider o persoană liniştită, comunicativă, căreia nu-i place niciodată să fie pe locul doi. Hobby-urile mele sunt: sportul şi tot ce ţine de mişcare, jocurile pe calculator.
În general mă relaxez vizionând un film bun sau stând pe malul iazului cu pălăria pe o parte şi cu băţu’ în apă, să văd poate pică ceva.
Răzvan Ursachi Răzvan Ursachi – absolvent 2011
Sunt optimist, dar nu pot fi optimist deoarece mai sunt şi pesimist.
Sunt idealist, dar poate că mai am şi idei bune.
Sunt şi norocos, dar câteodată sunt atât de ghinionist.
Sunt fotbalist, dar asta cred numai eu.
Sunt un expert, dar nu mi-am găsit încă domeniul.
Sunt un adolescent, dar sunt şi un copil.
Sunt eu, dar nu pot fi „tu”.
Sunt în Joc Secund, dar fără ceilalţi n-aş fi..
Maricica Mera Maricica Mera – absolvent 2011
Sunt o persoană sociabilă, ce iubeşte natura şi mă caracterizează citatul „Mai bine mori în picioare decât să traieşti în genunchi” (Talius).
Ioana Abuzuloaie Ioana Abuzuloaie – absolvent 2011
Despre mine…aş putea să spun un infinit de lucruri şi toate din domenii diferite dar mă rezum doar la ceva succint si concret.Perfecţiune-este un cuvant care mă defineşte,iar aici nu mă refer la faptul că sunt perfectă, ci la ceea ce îmi doresc a fi mereu caracteristica lucrurilor realizate de mine.Ca personalitate, pot spune că încrederea pe care o inspir este cea care mă face să îi apropii pe oameni de mine şi că atunci când cineva îmi greşeşte devine un simplu cunoscut într-o lume complexa.EU-continuarea-e doar un amalgam de etape la care sunt supusă în mod natural.
Motto:”DON’T FOLLOW,JUST LEAD!”
Madalina Melinte Mădălina Melinte – absolvent 2011
Iubesc animalele, în special câinii (am un Labrador Retriever ), şi mă bucur foarte mult cînd reuşesc să fac pe cineva fericit cu un cadou sau cu o surpriză. Nu îmi place să vorbesc prea mult despre mine. Prefer să las faptele să vorbească…
Bianca Roman Bianca Roman – absolvent 2011
O să încep prin a menţiona că ideea de a-mi face o autocaracterizare sau mai bine spus o scurtă imagine în ceea ce mă priveşte nu mă încântă foarte tare. Consider că fiecare persoană ar trebui să menţioneze cât mai puţin prin cuvinte cine este de el de fapt, sau de ce este capabil, şi să încerce cât mai mult ca efectele acţiunilor sale să-i definească personalitatea. Ca principiu de viaţă, pe care încerc să-l respect şi să-l aplic e acela de a fi întotdeaua mai bună azi decât am fost ieri! Evoluţia personală…Cred că aceasta e cea de care depinde împlinirea unui om. Să încerci tot timpul să fii cu un pas înainte decât ceea ce ai reuşit să fii acum o zi, o ora şi chiar de ce nu…un minut. Şi ştiţi unde-i frumosul? Că niciodată nu te opreşti din această cursă de dobândire a calităţilor,abilităţilor, cunoştinţelor pentru că ai terminat.Ai terminat de învăţat tot ce se putea învăţa, ai auzit tot ce era de auzit, ai cunoscut tot ce era de cunoscut? Imposibil! Aşa că… Probabil mâine aceasta mini-caracterizare ar fi mai calitativă decât azi, dar dacă n-ar fi realizată azi nu ar fi posibil ca mâine să iasă superioară acesteia ! [:))]
Iulia Teodor Iulia Teodor – absolvent 2011
Sunt încăpăţânată şi orgolioasă şi ambiţioasă. Poate prea orgolioasă. Şi-mi place ciocolata. Şi florile. Şi ploaia. Poaia de vară. Şi să cânt… ca o afonă ce sunt. Şi oamenii. Da, da… îmi plac oamenii ăia speciali, care transformă o zi obişnuită în una specială. Şi-mi place vinul. Roşu sau alb, după culoare. Şi-mi place că uneori sunt cu adevărat fericită.
Buhu Alexandru Alexandru Buhu – absolvent 2011
Hi. Nu am multe sa va povestesc, iar tot ce va pot spune este ca niciodata nu am avut cea mai buna impresie despre mine, iar parerea celorlalti nu m-a clintit nicidecum. Cititul a ajuns mai mult decat o placere, precum si cantatul la chitara, noptile lungi, reci si durerile matinale de cap… Iubesc viata, nu as schimba prea multe si ma pregatesc sa-i descopar tainele treptat, cu riscul de a ramane profund dezamagit… Peace, love, empathy!
nca-Georgiana Şerban Anca-Georgiana Şerban – absolvent 2011
Mă declar a fi o persoană mereu cu zâmbetul pe buze, plina şi dornică de viaţă! Îmi preţuiesc prietenii adevăraţi şi sunt mereu deschisă către noutate! Simplitatea şi dorinţa de a facilita schimbul de experienţă între oameni se regăsesc în caracterul meu, astfel devenind un bun ascultător al opiniilor ce vehiculează în jurul meu, dar nu în ultimul rând incluzându-le pe acestea în luarea deciziilor.
Vă doresc o seară placută!
mada ciobanu Mădălina Ciobanu – absolvent 2011
În vederea tuturor reprezint o persoană vorbăreaţă,dar eu nu mă consider aşa; doar că tot timpul am ceva de spus. Directă, spun omului în faţă pentru ca nu am nimic de ascuns, sunt sociabilă şi zâmbăreaţă. Dar dacă mă cunoşti mai bine poţi să mă contrazici!
Iordache Claudiu Iordache Claudiu – absolvent 2011
Numele meu este Iordache-Claudiu, sunt un impatimit al muzicii house, al fotbalului si al „Pc-ului” si un adept al sintagmei „Carpe Diem”. Parerea mea este ca, aplicand chestiile invatate la scoala ne dam seama de importanta lor….si ne creaza o viziune a ceea ce vom vrea sa facem in viitor, pentru ca teoria fara practica nu valoreaza nimic, ramanem doar cu un „STIU” sec.
Alex Durnea Cosmin Dragoman – absolvent 2011
Turcsanyi Georgiana-Ramona Turcsanyi Georgiana-Ramona – absolvent 2010 (primul redactor șef)
Despre mine… Simple person. Big mouth. Fast thinker. După un an de JocSecund am reuşit cumva să devin şi mai încăpăţânată, să ţin şi mai mult la valorile mele, şi să mă îndrăgostesc şi mai mult de jurnalism. Liceul se termină, cine ştie ce urmează, ştiu însă ce a fost, încă este, şi va rămâne mult în „my blood system” cum zice englezul, o echipă mică de oameni hotărâţi.
Cosmina Boboc Cosmina Boboc – absolvent 2010
O scorpioancă înţepată si leneşă. Probabil un viitor jurnalist de succes, sau a mia parte dintr-o companie multinaţională. Optimistă şi deschisă la idei noi(în mare parte). Never Take Life Seriously, No one gets out alive anyway.
Alex Durnea Alex Durnea – absolvent 2010
Am intrat în JocSecund pentru a descoperi ceva nou, diferit de presa cotidiană. Şi pentru că poate scrisul nu este punctul meu forte, eu am ales să mă joc cu… pixeli.
Daniel Ungureanu Daniel Ungureanu
Mă consider o personalitate puternică, spontană şi nu îmi place să urmez un program strict. Îmi place sportul, mai ales fotbalul şi baschetul. Sunt o fire orgolioasă şi îmi place să mă respect pe mine însumi. Sunt prietenos, mă înţeleg bine cu toată lumea, însă când mă supară cineva mă enervez foarte tare. Acesta sunt eu şi sper să ramân la fel pentru tot restul vieții mele.
Vlad Dorin Vlad Dorin – absolvent 2012
Radu Sofrone Radu Sofrone – absolvent 2012
Sunt un copil energic şi totodată un adolescent plictisit… Sunt un dependent de singurătate şi în acelaşi timp mă bucur de compania celorlalţi… Uneori, mă intreb dacă nu suntem doi în unul. Ador arta, chiar dacă nu sunt un specialist, îmi place să desenez în creion, apreciez o carte bună şi uneori sunt prins de febra ştiinţelor reale. E o lume ciudată…! Ce poate fi mai interesant?
Share Button

Lasă un Răspuns

*