ACUZAT: FEMEIA

photolvl1_acuzat-femeia-sincer…-te-iubesc-la-ateneul-tatarasi_events_posters_38_38438_largeIncă de la Adam și Eva și până în prezent, femeia a fost acuzată de comiterea păcatului originar, dar și a altor păcate săvârșite în viața de zi cu zi.

Este chemată la bară femeia, care este acuzată că și-a trădat bărbatul, că este perfidă, egoistă și șireată.  Partea citată are dreptul la un spectacol, parte a marelui spectacol în care femeia își trădează bărbatul, ca răzbunare supremă. Umorul însoțește drama bărbatului înșelat în dragoste, transformând-o în comedia neputinței sale. Juriul care decide sentinta este însuși publicul, ceea ce face spectacolul viu și foarte gustat.

Piesa de teatru este formată din 3 scene, părți ale unor opere scrise de :  Giovanni Bocaccio, Dumitru Solomon și Valentin Nicolau.

Umorul apare pe tot parcursul piesei, fiind prezent în toate formele lui și care încântă orice persoană, indiferent de vârstă. Comedia este reprezentată de actorii: Viorel Vîrlan, Erica Moldovan, Andrei Ciobanu, iar regia îi aparținelui Viorel Vîrlan.

Publicul iubitor de comedie a savurat sâmbată, 14 februarie 2015 de la ora 19.00 spectacolul actorilor chemați în această instanță, la  sala mică de spectacole de la Ateneul Tătărași, în calitate de jurat, în proces cu „Acuzat: femeia (Sincer… Te iubesc?!)” – în calitate de inculpat.

Share Button

Lasă un Răspuns

*