6 responses to “Trezeşte-mă când se termină toamna…”

 1. the unknown beast

  Sincer singurul lucru de apreciat e imaginea aia superbă, mă bucur că măcar atât ai ales cu reuşită. Draga mea, ai un reportaj extrem de reuşit, dar tu te încăpăţânezi să scrii cu miere. Care apropo, tinde să se zaharisească. Ca să nu vorbesc iar de cliseele folosite. Şi deja „wake me up when september ends” e scrisa şi cântată, iar visul tău omniprezent începe să obosească.

 2. Anamaria Ghiban

  Pentru „oboseală” există o singură soluţie… „odihna”… Şi, doar aşa, ca informaţie generală, rubrica „Arhitectura de silabe” nu este o rubrică de reportaje. Pentru o informare corecta vă recomand să citiţi această pagină… http://www.jocsecund.info/?page_id=2 (Recomandare: A se citi cu mintea „odihnită”!)

 3. the unknown beast

  Am mintea cât se poate de odihnită şi nu mă refeream la rubrica actuală, ci la faptul că, undeva răzleţ, domnişoara Abuzoloaie a mai scris şi la altă rubrică, ceva despre copii cu dizabilităţi auditive, articol care mi s-a părut reuşit în marea de încercări deosebite de a transforma şi mestecatul în opera literară.

 4. Amaranth

  În primul rând te-aş ruga să-mi citeşti cu atenţie numele şi să mi-l scrii corect, dacă este cu putinţă. Mulţumesc ca ai citit articolul şi că ţi-ai făcut timp să-l comentezi. Nu degeaba această revistă are mai multe rubrici, spre fericirea ta. Fiecare cititor citeşte ceea ce doreşte şi apreciază după bunul său plac. Cu puţin ajutor din partea ta poate cream o revistă cu materiale doar pentru gustul tău. Sigur putem face pe plac tuturor… 🙂

 5. hippiemuslim

  Dacă zici tu… probabil nu am simţ artistic.

 6. Kira

  Mai mult mă încântă poza decât figurile prea mult folosite și trase de urechi ca de elefant. Oare nu ne-am săturat de astfel de articole? (totuși apreciez efortul Ioanei).
  Aștept o replică doamna profesoară… 🙂

Lasă un Răspuns

*