4 responses to “Ştiinţă şi religie – un dialog sub semnul mutaţiilor ştiinţifice actuale”

 1. Adrian Pavliuc

  Am observat o neclaritate: în rândul 6 din cadrul părţii denumite „Cosmologia” lipseşte textul: „10 la puterea -43”. Am trimis comentariul pentru o mai bună înţelegere. Felicitări pentru calitatea revistei. Sunt impresionat.

 2. Anamaria Ghiban

  Am făcut corectura. Eroarea a apărut probabil din cauza faptului că în textul original numărul respectiv era inserat sub formă de imagine şi nu de text, caracterele nefiind ulterior recunoscute. Mulţumim pentru observaţie şi pentru apreciere!

 3. hippiemuslim

  Ştiinţa nu trebuie să confirme sau să infirme existenţa lui Dumnezeu, e de ajuns că a infirmat toate evenimentele din Biblie.

 4. admin

  După cum reiese şi din cloncluziile articolului „Ştiinţa nu poate demonstra existenţa lui Dumnezeu, dar nici nu o poate nega”, deci dacă nu poate nu este greu de vorbit despre „trebuie” sau „nu trebuie”. Cât despre „a infirmat toate evenimentele din Biblie” aici cred că se intrezăresc nişte absenţe de la ora de fizică ca să nu mai vorbesc de sumedenia de emisiuni documentare de pe canalele Discovery sau National Geografic, care demonstrează exact contrariu. Dar cine ştie poate există şi alte surse de informare…

Lasă un Răspuns

*