5 responses to “Un început pentru sfârşit”

 1. xRoPaul

  🙂
  🙂
  🙂
  Frumos!

 2. losy

  Trebuie să mărturisesc aici că citesc toate articolele din această revistă… de la FC Vaslui la editoriale, trecând prin arhitecturi, ştiinţe, muzică, filme şi ce o mai fi. Pe majoritatea le şi comentez. Îmi cer scuze pentru cele pe care nu le comentzez, dar deh, timpul ca la toţi, tot mai scurt şi mai scurt! Dar pe unele le aştept în mod special, la vizualizarea unor nume de autor tresar fără voie… ştiu că voi avea parte de ceva deosebit! Ioana este una din „preferatele” mele… şi nu ma dezamăgit nici cu acest articol.
  Bravo, ţine-o tot aşa! Îmi place cum reuşeşti să transformi lucruri banale în sentimente şi cum reuşeşti apoi să le transmiţi celorlalţi.

 3. I.

  Dacă tot suntem la capitolul mărturisiri voi spune că am avut o perioadă în care am ezitat să scriu… cum scriu. Am crezut că sunt nebunii de-ale mele și că dau lucrurilor o înfățișare prea ieșită din comun… dar deloc surprinzător, puterea sufletelor de oameni e mare și plăcerea de a ști că răzvrătirea mea de litere vă gâdilă colțul gurii și interiorul îmi îndrumă imaginația spre colosal… Vă mulțumesc pentru apreciere!

 4. oana

  foarte frumos articolul:)
  Citindu-l , am patruns in lumea copilariei mele, m-am regasit in lumea pe care tu ne-ai redat-o..
  Felicitari , Ioana…

 5. I.

  Multumesc!

Lasă un Răspuns

*