Alumna 2013

7 responses to “Uşoară nebunie matinală”

 1. Elly

  Sunt puţin mirată, am şi uitat de acest articol, care de altfel, a fost scris într-o situaţie de moment…acum, recitindu-l, îmi amintesc vag sensul lui. Însă e o amintire plăcută…

 2. Radu

  UȘOARĂ NEBUNIE MENTALA

  Ce fel de șampon folosești?
  daca nu vrei sa dispara pentru prima oara mirosul inseamna ca te-ai invatat cu mirosul in sfarsit, si pun pariu ca nu e un miros prea frumos.
  nu prea inteleg despre cine e vorba in al doilea paragraf.
  ochii ti s-ar inchide mult mai usor daca ti-ar fi somn.
  ca si in celalat comentariu pe care ti l-am dat iar iti zic ca ce zici se contrazice daca iei o fraza cu alta se bat cap in cap. ai talent la cea ce scrii suna bine dar nu are nici o logica, esti la un profil real, as mai zice daca ai fi la un profil uman…….

 3. The one ull neva 4get

  Tin sa mentionez ca ai un talent deosebit in a scrie chestii melodramatice cu accente autoflagelistice. E foarte frumos atata vreme cat iti mentii doza de respect de sine la nivel realistic. Probabil ai observat pana acum, ca nu iti aduce niciun folos falsitatea si ca ai numai batai de cap cu imaginea pe care vrei sa ti-o creezi si care te duce de fiecare data inapoi de unde ai plecat. Nu e niciodata prea tarziu sa te trezesti din mirajul sforaitor al alter ego-ului tau idiosincrasic. Poate intr-0 buna zi/noapte iti vei da seama ca nu are importanta imaginea creata ci continutul capului (ala care sta acolo sus, la inaltime de mai multe caturi), care e singurul ce ramane valabil si care diferentiaza un om cu personalitate de unul care prinde vantoase cu plasa de fluturi. Noapte buna!

 4. Elly

  Apreciez o părere, nu contează că e bună sau rea.Aş vrea însă să-mi explici sensul cuvântului „autoflagelistic”, pentru că spre ruşinea mea nu ştiu ce înseamnă şi nici dexul nu mă ajută…aş vrea să ştiu unde mă duce imaginea „falsă”, deoarece nu am ţinut să-mi-o dezvălui în acest articol, e o simplă imagine…şi conţinutul capului meu nu poate fi evaluat datorită unui singur articol,nu crezi?

 5. Delia Casiana

  Textul e bun …
  Nu inteleg de ce mereu confunzi ( ca si in alte dati) intentia scriiturii cu intentia scriitorului…Ce scrie un om nu e neaparat cee ce este el in sine …
  Cat priveste ” continutul capului ” ca sa te citez este format uneori si din imagin…
  Cum spunea batranul Kant ” noi gandim prin imagini si reprezentari” ( Estetica transcendentala) , prin urmare si imaginile au importanta lor , cred ca la fel de sporita ca si celalalt continut al capului ..ma rog.
  In alta ordine de idei …ca sa fim cat se poate de stricti… nu gasesc nici un sens religios in confesiunea autoarei , deci textul nu contine accente ” autoflagelistice” ( de autoflagelare) .

  Ps: cred ca e mai putin revolatator sa traiesti in preajma unui eu idiosincrasic decat sa praiesti in preajma unui eu gol 🙂

  Mie imi place textul , dar mai ales atitudinea nascuta din el .

 6. Delia Casiana

  Traiesti*

 7. Delia Casiana

  ( scuze pentru diversele typo …inca nu m -am obisnuit cu noul meu „gadget” a carui tastatura e oarecum diferita -cel putin pentru mine)

Lasă un Răspuns

*