Mă bucur pentru că, iată, se împlinesc 4 ani, nu uşori, de existenţă ai revistei noastre!
E o bucurie să te citesc, revistă dragă! Tu strângi cuvinte-zbor, cuvinte-dor…, crâmpeie din devenirea elevilor liceului. Eşti o colecţie de suflet – pentru suflet – şi de minte – pentru minte – şi-ţi doresc să rămâi astfel şi în următorii 40 de ani, cel puţin!
Mulţumesc oamenilor inimoşi care au făcut şi fac eforturi ca activitatea revistei să continue: profesoarelor Dana Anghelescu şi Aura Stoica – ce au preluat revista în acest an, Anamaria Ghiban – care a iniţiat şi coordonat primii 2 ani de activitate – grei, dar cu multe împliniri , dlui Alexandru Losonczy – susţinător pasionat al revistei, care asigură întreg suportul tehnic şi, nu în ultimul rând, elevei Elena Druţă, al cărei rol în stimularea reporterilor şi continuarea activităţii revistei a fost esenţial!!
Vă doresc tuturor forţa de a continua, indiferent de greutăţi!
Vă apreciez şi vă susţin necondiţionat – o ştiţi, sper!
Drum bun prin ani, revistă dragă!
Dir., Prof. Carmen Losonczy
Va felicit din toată inima pentru tot ce aţi realizat în cei 4 ani! Menirea voastră de a-i invita pe ceilalţi să citească, să devoreze idei şi să trăiască intens provocările textului scris este pentru noi un argument că textul te fascinează în orice situaţie. Şi atunci când nu mai avem în faţă o pagină de hârtie, ci un ecran conectat la foarte multi cititori.
Dir. Adj. , Prof. Adina Romanescu
Când vine vorba de revista liceului, „Joc Secund” , gândul mă duce la minunaţii absolvenţi din 2011, care au reuşit performanţa de a fi foarte buni, atât la ştiinţele exacte, cât şi în domeniul literar. Cred că revista a avut deosebitul rol de a le da şansa să-şi descopere afinităţile şi, în acelaşi timp, a creat mediul prielnic pentru legarea unor prietenii, sub umbrela atât de frumoasă a ideilor literare. Le urez absolvenţilor noroc, iar „Revistei” să aibă colaboratori tot atât de frumoşi şi de buni, aşa cum erau şi sunt cei din 12 B şi 12 D.
Prof. Andrei Nedelcu
În peisajul actual al revistelor şcolare, „Joc Secund” este un reper de elită, un spaţiu virtual în care elevul modern, găseşte punctul ideal unde literatura, în special, şi celelalte arte, în plan general, îşi dau întâlnire inspirat şi fertil cu disciplinele informatice. Calitatea articolelor, temele interesante şi rigurozitatea organică a acestei publicaţii o recomandă ca fiind una dintre emblemele LIIS din ultimii ani. Felicitări elevilor şi profesorilor dedicaţi!
La mulţi ani, „Joc secund”!
Prof. Luciana Antoci
Am spus-o de mai multe ori şi, cu riscul de a mă repeta, o spun din nou – pentru mine „Joc Secund” este mai mult decât o revistă şcolară… Este acel ceva care îmi aminteşte în permanenţă că a fi profesor înseamnă ceva mai mult decât a transmite cunoştinţe, decât a evalua sau a face lucruri pe care trebuie să le fac pentru educaţia elevilor mei, pentru a le închide apoi în dosare cu documente şcolare. „Joc Secund” este unul dintre motivele care mă fac să ignor latura pesimistă a ceea ce înseamnă învăţământul în România de astăzi şi să nu regret că am ales să fiu profesor.
Prof. dr. Anamaria Ghiban
„Joc Secund” e un copil de 4 ani, care se află parţial, în custodia mea. E imposibil să nu îţi pice cu tronc. Ţi se insinuează în suflet, te provoacă şi îţi oferă un spaţiu cald, de infinite regăsiri. Aici te poţi reinventa mereu sau poţi fi tu însuţi. Poţi fi lucid sau visător, sensibil sau acid, prietenos sau rebel. „Joc Secund” îţi permite sa fii cine vrei, să îţi găseşti locul şi să te exprimi liber. Te pune faţă în faţă cu tineri spectaculoşi, ce îşi dezvăluie cu sinceritate personalităţile.
LA MULŢI ANI, prieteni dragi! LA MULŢI ANI, „ Joc secund”!!!
Prof. Dana Anghelescu
La Mulți Ani Joc Secund!
De vreo jumătate de oră „răsfoiesc” la întâmplare pagini virtuale şi-mi amintesc cu drag întâmplări legate de textele scrise, de oamenii care le-au scris… şi mi se face dor… nostalgia e inevitabilă… La mulţi ani, „Joc Secund”!
Să sperăm ca lucrurile vor lua amploare. Aş vrea mai multă acţiune, mai mult entuziasm!Ştiu că se poate.