O vacanţă, zero activitate

vacantaUn nou an școlar s-a pierdut în trecut. E vacanță.Te-ai trezit în jurul prânzului, ai ciudata senzație că trebuie să fii undeva și singurul scop al zilei este confortul personal? Bine ai venit în MAJORITATE.

MAJORITATEA este considerată partea cea mai mare dintr-o colectivitate și un pericol pentru societatea noastră. Fiecare component al acestei grupări merge pe principiul: ”Ceilalți nu fac nimic… De ce aș face eu?”. Și, totuși, îi auzi susținând cu tărie faptul că sunt diferiți.

Ei bine, nu! Te remarci dacă îți ocupi timpul cu ceva practic, deoarece te afli la o vârstă la care acumulezi informații și aptitudini, îți formezi viitorul.

Dă-te jos din pat, fă câteva exerciții fizice, citește o carte, participă la un eveniment. La început îți garantez că va fi un chin, deoarece te scoate din zona ta de confort, dar în scurt timp vei realiza că nu patul moale te formează ca persoană, ci societatea, fizicul și mai ales, psihicul.

Alegi să ignori cele menționate anterior, vei fi surprins să constaţi cine va râde la urmă și cine-și va căuta confortul în zadar.

Share Button

Lasă un Răspuns

*