Alumni LIIS

3 responses to “5 motive pentru ca ultimul să stingă lumina”

  1. Iulia

    Și să nu uităm să punctăm și despre atitudinea românului de rând care îl doare (nici) în cot de țara lui, care face orice să scape de muncă prin țepe peste măsură, ghidându-se după dictonul „Las-o, bă, că merge-așa”, care-și ia manuale „despre cum să furi sigur”, care trăiește cu șmecheria-nfiptă-n parul de la poartă etc. Ce să ne mai plângem de conducere, aia fură și românașii noștri”-s șmecheri, bre”.

  2. hippiemuslim

    :))

    5. Dacă oamenii vor să spargă seminţe la meciuri de fotbal jalnice, pe asta se vor da bani. Sugerez să se mai taie din salarul popilor şi să se înfiinţeze cţteva săli de gimnastică. Aş da vina pe ministerul tineretului şi sportului.
    4. Asta se cere asta se oferă, să tragem concluzii? Jurnalismul oricum se învaţă din mers, ideea e să ai de unde învăţa.
    3. Oamenii care nu vor să munceasca trebuie să moară. Oamenii care nu pot munci, să aibă grijă familia şi ong-urile de ei.
    2. Ministerul sănătăţii. Despre educaţie… În perioada comunistă se putea învăţa ştiinţă, acum se poate învăţa orice în afară de asta.
    1. N-am înţeles.

  3. Joc Secund » 10 motive să “adori” sărbătorile

    […] aceeaşi notă optimistă şi promiţătoare ca pe aici, m-a apucat şi iarna aceasta şi cu prilejul iminentului an nou un top. Nu de hârtie, ci un top […]

Lasă un Răspuns

*