Absolvent, 2011 (12 D)

3 responses to “Slumdog Millionaire (Vagabondul Milionar)”

  1. JPro

    OK. Filmul e de rahat, pentru că are o scenă cu rahat, în care personajul principal cade într-o groapă cu rahat, apoi merge – cu rahat pe el – ca să obțină un autograf. Filmul în sine e nerealist și pentru simplul fapt că a luat 8 oscaruri, nu înseamnă că e un film bun sau „teribil de bun”, cum zici tu. Ție ți se pare realistă faza cu tipul astă care știe atâtea chestii doar pentru că i s-au întâmplat? C’ mon! Dacă ți-a plăcut Danny Boyle, uită-te la Trainspotting.

  2. HippieMuslim

    JPro, you said it! M-am străduit să mă uit la film, nu am văzut decât jumatate din el şi am ajuns la concluzia că e cam slab.

  3. Irina

    Eu sincer nu cred că e un film de „rahat”. Nu l-am văzut, dar mi se pare o acuzaţie cam gravă să spui despre un film de Oscar aşa ceva. Ideea filmului nu cred că este că personajul principal e plin de rahat. Aşa ar vorbi un copil de 7 ani care nu ar reţine decât lucrul acesta. Filmul are un mesaj. Ok, scenele sunt trase de coadă, dar ideea e că India e prezentată într-o altă postură pe care mulţi au ignorat-o. De fapt nu numai a Indiei ci a lumii. Peste tot există copii în situaţiile menţionate în film. Aşa că mai meditează puţin înainte să faci filmul de „rahat”.

Lasă un Răspuns

*