Alumni LIIS

6 responses to “Muzică bună şi talent cât cuprinde”

 1. Losy

  Am fost un pic îngrijorat, doar 2 articole în 21 de zile din care una scrisă de doamna profesoră, dar până la urmă toto Georgiana a ”salvat” situația…
  Ce se întâmplă? Lăsăm baltă proiectul?
  Eu zic să publicați ceea ce scrieți (sau numai gândiți) chiar dacă se vor găsi ”cârcotași” care să comenteze… de fapt comentariile fac parte din revista!

 2. Anamaria Ghiban

  Da, Georgiana are dreptate… Am luat o mică pauză, ca să ne luăm elan. Revenim în curând cu articole, după ce va avea loc întâlnirea şi „refacerea” colectivului de redacţie. Elevii dornici să ni se alăture la editarea revistei sunt aşteptaţi să ne contacteze.

 3. Kira

  Mă pot alătura şi eu la editarea revistei ?? 🙂

  1. Anamaria Ghiban

   Sigur că da, oricare dintre elevii liceului poate participa la acest proeict, după cum am spus-o de nenumărate ori. Pentru că în primele două săptămâni au fost foarte multe teste iniţiale, am hotărât să ne întâlnim luni, pe 28.09.2009, la pauza mare, pentru a pune la punct câteva detalii legate de revistă şi pentru a stabili o altă întâlnire, după ore, în care fiecare să îşi poată expune ideile noi. Cei care fac parte din redacţie deja au primit detaliile pe mail. Ceilalţi elevi, care doresc să ni se alăture, sunt aşteptaţi la întâlnire, unde vor fi puşi la curent cu noile proiecte legate de revistă.

Lasă un Răspuns

*