Creează şi câştigă!

Joc Secund propune în următoarele 2 săptămâni un concurs ce constă în crearea unei sigle pentru revistă.

Data desfăşurării: 24 mai – 6 iunie

Tipul concursului: on-line

Înscriere:  Cei care doresc să se înscrie vor lăsa un comentariu care să conţină numele, adresa de e-mail şi textul „doresc să particip la acest concurs”

Prevedere: Participanţii trebuie să creeze o siglă originală pentru revista „Joc Secund”. 

Norme:

 • Sigla trebuie să fie în formă pătrată, de dimensiuni 200px X 200px, sau formă dreptunghiulară, de dimensiuni 150px X 250px.
 • Sigla trebuie să conţină sintagmele: „Joc Secund”  şi „revista on-line a Liceului de Informatică „Grigore Moisil”, Iaşi”.
 • (Opţional) Juriul va aprecia folosirea siglei Liceului de Informatică.
 • Este de preferat ca sigla să se armonizeze cu designul actual al revistei.

Premii:

 • Primele 3 locuri vor primi o diplomă din partea Liceului de Informatică.
 • Câştigătorul va primi o diplomă şi un USB-Stick de 4 GB.

Observaţii:

 • Siglele înscrise în concurs vor fi folosite de revista „Joc Secund”. 

Mult succes!

Share Button

10 responses to “Creează şi câştigă!”

 1. Vlad Gîdea

  Faceţi confuzie între sigla şi banner. Puteţi clarifica pentru ce anume va fi folosit acest logo?

  PS: Dacă aş fi fost designer aş fi strâmbat din nas la „culoarea negru”, negru e nonculoare pentru că practic e lipsa totală a luminii colorate. „Culoarea” negru e rezultată în urma absorbţiei totale a luminii de orice culoare.

  Succes celor care se vor înscrie!

 2. Vlad Gîdea

  Prietene, sigla poate însemna şi simbol (gen o roată cu o banană pe ea) şi poate însemna şi logo (identitatea vizuală completă care cuprinde simbolul şi textul cu un anumit font sau culoare) şi ceri ceva 200×200 care se poate confunda cu banner pe al site (daca mai ţii minte discuţia noastra).

  Nu ştiu de ce te agiţi când te-am corectat cu nonculoarea pentru că am dreptate şi nu am nevoie de sarcasmul tău ca să mă simt bine. Am încercat să te informez, mă scuzi.

  În plus încearca să-ţi menţii o poziţie mai oficială când te apuci să comentezi, nu da cu bâta în baltă. Am încercat să te ajut de câteva ori, nu vrei să înţelegi e problema ta.

  În eventualitatea în care te mănâncă degetul să ştergi comentarii încălcând astfel dreptul la opinie te oboseşti degeaba pentru că am printscreen.

  Te-am salutat 🙂

  1. Georgiana Turcsanyi

   Nu şterge nimeni niciun comentariu. Acum şi mie mi-e cam neclar pt. că nu ştiu dacă se caută un element de identificare al revistei (logo, sigla) sau un banner pentru aceasta, care să fie folosit eventual şi pt. advertising pe alte site-uri. Puţină clarificare nu ar strica.

 3. losy

  Din câte ştiu eu (cel puţin aşa am sugerat) sigla (logo) se doreşte în primul rând pentru a completa textul din antetul revistei, dar in acelaşi timp să poată fi folosit şi la versiunea tipărită. Deci restricţia cu cei 150 / 200 de pixeli este valabilă doar ca raport lăţime / înaălţime, dar în acelaşi timp sigla trebuie să fie ok în ambele cazuri: on-line şi tipărită!

  Succes tuturor!

 4. Anamaria Ghiban

  Părerea mea este că ar trebui să schimbăm puțin nuanța dialogului început aici. Cred că toată lumea s-a lămurit despre ce este vorba. Dacă sunt întrebări legate de concurs sigur că nu este nicio problemă să le postați aici, însă cred că scopul acestei inițiative ar fi atins mult mai bine dacă în momentul în care punem întrebări / dăm sugestii / ne exprimăm nedumeriri / etc. o facem fără ironii inutile și fără resentimente, care nu își au locul.

  Revenind la comentarii… ideal ar fi să posteze cei care sunt realmente interesați de concurs, iar comentariile să aibă legătură cu acest concurs, tehnic vorbind.

 5. un alex

  Daca asa vorbeste, Razvan Ursachi, editor al revistei, cu un comentator, cu un om care are o opinie sau o sugestie in legatura cu subiectul postat atunci ar c-am trebuie sa ii stergeti comentariile..

 6. Anamaria Ghiban

  Așa cum am precizat și eu în comentariul anterior, dialogul de aici a început într-o notă cam nepotrivită. Sunt convinsă că și Răzvan și Vlad au idei bune, originale și că fiecare vrea să contribuie la îmbunătățirea revistei. A comunica este o artă pe care cu toții o învățăm din experințe acumulate. Haideți să nu mai punem paie pe foc într-un conflict care nu își are rostul. Mai bine să ne împărtășim ideile pozitive despre cum să facem ca această revistă, care a obținut două premii importante în acest an, să devină și mai bună. Ce ziceți? 🙂

 7. Vlad

  Tema asta noua nu prea va pune in valoare. Cand am intrat, nu stiam unde sa ma uit, poate pentru ca apar 2 coloane de dimensiuni aproximativ egale, cu articole in stanga si in dreapta, de egala importanta din cauza dimensiunilor egale, si chiar semantica e egala. Adica relevanta egal (din nou…) zero. Imaginile nu au chenar, par trantite acolo. Gri-ul din meniu si de jos e o culoare trista, iar box-ul de jos e socant de mare. Prefer tema veche, unde articolele erau unul dupa altul. Uitati o imparteala facuta cu cap: http://ziar.asii.ro/ . Mult succes la redesign 🙂

Lasă un Răspuns

*