Redactor, 10 F

12 responses to “Din culisele Balului Bobocilor (III)”

 1. oana

  BROVO Ana!!:-*s-a vazut inca o data ca te pricepi in ceea ce faci si incerci tot timpul sa ne uimesti cu ceva nou! Sper ca ne vei mai incanta mult timp de-acum inainte cu asemenea articole minunate!

 2. Oana

  FELICITARI Ana!!:-*s-a vazut inca o data ca te pricepi in ceea ce faci si incerci tot timpul sa ne uimesti cu ceva nou! Sper ca ne vei mai incanta mult timp de-acum inainte cu asemenea articole minunate!

 3. Sandra

  Da articolul este destul de interesant si ma bucur ca a putut cineva sa ne zica si noua ce se petrece in spatele „cortinei”.

 4. Ana -Maria

  Unnamed, nu stiu cine esti, dar nici nu ma intereseaza….un singur lucru as vrea sa-ti spun ,fiecare judeca dupa cum ii place sau nu un articol..Daca tu ai fost unul din cei nemultumiti asta e problema ta ,imi pare rau ca nu ti-a placut acest articol , dar stii cum e nu poti sa fii placut de toata lumea, e ceva normal (sper ca in viitor sa nu te mai dezamagesc :D).

 5. Anamaria Ghiban

  Haideti sa pastram o atitudine decenta in comentarii si sa incercam sa fim obiectivi…

 6. Vladut

  Unnamed… tot ce pot sa iti spun e…mult zgomot pentru nimic. 🙂

 7. anonim

  Si dragul meu, ca sa imi manifest si eu rautatea intai invata sa scrii si apoi comenteaza de restul e „fondul de ten ” nu „fonul de ten”.Si este minunat prin faptul ca fata aceasta depunde efort in realizarea articolelor si ca isi pierde mult timp stand la repetitii! Si probabil pentru tine sa realizezi un articol e un lucru de nimic, dar este depus si acolo un minim de efort! Si dezbracadu-ne de caracter se vede DE LA O POSTA ca ai ceva impotriva Anei, dupa cum te-ai adresat!

 8. losy

  Pentru „unnamed”: cei ce au probleme cu speciile literare şi „ce fac ele” există Wikipedia (vezi reportaj şi interviu)…

 9. Anamaria Ghiban

  Dragă „unnamed”, decența are o sferă mult mai largă de semnificație… Iar tu numai obiectiv / obiectivă nu ai fost… mai ales în partea cu ironia (deloc subtilă de altfel) legată de… fondul de ten???? Dar, haide să încheiem discuția aici. Vlăduț are perfectă dreptate… mult zgomot pentru nimic. Îți urez „lectură plăcută” în continuare.

 10. anonim

  mi se pare cel mai patetic lucru

Lasă un Răspuns

*