18 responses to “Paulo Coelho – Alchimistul”

  1. georgiana

    chiar mi-ai sporit interesul de a o citi…pare foarte interesanta..sper sa mi-o poti imprumuta:D….
    PS:esti un reporter mai mult decat bun..esti minunata:D:D:D:D..spor in continuare..:*

  2. Danka

    Georgiana, multumesc mult…sigur ca pot sa ti-o imprumut!

  3. Blacky

    Îmi place şi mie cum Dana a dezvoltat acţiunea,şi totuşi nu a zis totul 😉
    @Georgiana,da Danuţa e un om şi un reporter minunat 😀

  4. Danka

    Multumesc mult.

  5. kira

    sunt curios ce impresie ti-a facut aceasta opera.
    unde este PAREREA PERSONALA !?

  6. Danka

    De ce cauti mereu ceva rau in fiecare articol??? Da, nu am scris direct parerea personala, cu toate ca la final am precizat ce am inteles ca vrea sa sugereze autorul prin aceasta opera ….(poate fi considerata aceasta o parere personala?).
    Apropo, parerea ta de bine, sau de rau este mereu oportuna.(critica ne imbunatateste!!!)

  7. maria

    @ Danka, dar de ce trebuie sa fie tot timpul laudat un articol?

  8. Danka

    Nu am spus nimic despre faptul ca un articol ar trebui sa fie mereu laudat…doar am intrebat de ce critica mereu.

  9. kira

    nu este cam monoton si plictisitor sa scriu la fiecare lucrare „bravo , ai scris excelent ! ” ? . Este mai palpitant sa observam lucrurile negative si sa le dezbatem .
    Doream mai mult sa citesc impresia ce ti-a lasat-o cartea , decat sa imi spui ce a vrut sa sugereze autorul .
    O discutie in afara lucrarii In legatura cu commentul tau : nu ti se pare cam ciudat sa spui : „ceea ce a vrut sa sugereze autorul” ? Adica , tu nu cunosti ce a vrut sa sugereze , nici eu , nici criticii , noi doar presupunem …

  10. Danka

    M-am exprimat altfel : ,,cu toate ca la final am precizat CE AM INTELES CA VREA SA SUGEREZE autorul prin aceasta opera”…citeste bine ce scriu. Observ ca este inutil sa discutam…o tii tot pe a ta. Esti cam pesimist(a).
    Si…apropo…ai spus ca este cam monoton sa scrii la fiecare lucrare ,,bravo…” , dar, ai scris tu vreodata ceva de lauda la vreun articol? Din cate am vazut eu…NU.

  11. kira

    Nu cred ca are rost sa laud toate articolele iar dupaia sa imi dau seama ca acest lucru este monoton si din aceasta cauza sa ma opresc . Ar parea destul de prostesc (last post)

  12. Danka

    Mie deja mi se pare monoton faptul ca mereu intervii cu o parere negativista…dar, nu-mi mai pasa de parerea ta!

  13. maria

    @ Danka, deci recunosti ca ti-a pasat … de ce te enervezi asa usor? nu accepti pareri critice? ca sa devii un om mare trebuie sa stii sa accepti si critici; si te rog, sa nu bagi iar vechea placa ca ea/el intervine doar cu o parere „negativista” … poate acesta este rolul ei/lui. Asa ca… eu zic sa accepti ca poate nu e bine ce ai facut, la fel cum vad ca si interviurile tale iti sunt foarte apreciate.

  14. Anamaria Ghiban

    Dragii mei, cred că ar fi mult mai interesant dacă s-ar discuta pe marginea cărții și a articolului și nu a reacțiilor emoționale ale celor care comentează / scriu… Ce părere aveți, totuși, despre Alchimistul?

  15. I.

    cred ca Dana, intr-un mod sau altul, a incheiat subiectul, in timp ce altii inca vor sa-l continue. Nu stiu in ce masura ar putea cineva sa spuna daca articolul de mai sus este bun sau nu. Dar Dana s-a obisnuit deja cu critica si atat Kira cat si oricine altcineva este binevenit sa adauge remarci la orice articol. Ba chiar si multumiri pentru ca sunt sarea si piperul rubricii de comentarii!

  16. margaretmaya

    Of, cate comentarii….
    Pacat ca nu despre carte…
    As vrea sa recunosc ceva,o parere de a mea; Coelho este un scriitor bun, doar ca ultimele sale carti m-au cam dezamagit, am impresia ca scrie doar pentru faima sau asa, poate gresesc. Cel mai mult imi place acel citat : ,,când îţi doreşti ceva cu adevărat, tot Universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.” din carte, ceea ce e si interesant la aceasta carte este ca numele tanarului se descopera abia l;a sfarsitul cartii. Dana, draga mea, ai omis o parte frumoasa din carte, cand are loc discutia tanarului cu vantul. Idei filozifice foarte frumoase se desprind din acea parte.
    Bun rezumat al cartii. Te salut.

  17. Danka

    Multumesc mult!!! o sa mai recitesc partea cea cu vantul…

  18. De ziua mea, printre… « Daurel's Blog

    […] In schimb mã deranjeaza faptul cã mi-am pierdut cândva timpul citind cartea “Alchimistul” de Paulo Coelho. In cartea d-lui Plesu am gãsit povestea de mai […]

Lasă un Răspuns

*