Alumna 2013

14 responses to “Balul Majoratului – elevii de la LIIS știu algoritmul distracției”

  1. hippiemuslim

    Poze de dupa ora 10 nu aveti? Vreau sa vad daca am pierdut ceva serios.

  2. Razvan

    În final a fost un bal destul de reuşit, chiar am auzit de la colegii din şcoală că a fost cel mai frumos şi organizat bal din istoria liceului. Aşa zic şi eu dar acuma depinde de fiecare.

  3. Elly

    @Hippiemuslim,nu cred ca ai pierdut nimic serios 🙂

  4. I.

    intr-adevar depinde de fiecare; a fost o organizare buna dar poate ca organizatorii anului ce urmeaza isi vor inclina mai mult atentia asupra majorilor, cei pentru care ar fi trebuit sa fie dedicat balul. Felicitari pentru ideea momentului special de la Lucefarul si Felicitari participantilor! O prestatie frumoasa!

  5. George Nikolic

    De unde putem lua pozele de la evenimentul de la luceafarul,cat si pozele de la bal?

  6. Elly

    @George, în scurt timp vor apărea şi în revistă.Poţi să faci rost de ele şi de la fotografii oficiali, Alex Cîtea şi Daniel Popescu, clasa XI B.

  7. hippiemuslim

    Or sa apara curand.

  8. Iolanda

    A fost un bal reusit. Cu totii ne’am distrat foarte bine, ceea ce consider eu ca a fost cel mai important. Inca o data felicitari organizatorilor! si Teo ..la mai multe prezentari de evenimente :>

  9. Mihai

    site-ul are probleme
    pozele nu sunt încadrate în momentul în care dau click..

    Aştept pozele de la ‘fotografi’…Care mă aşteptam să fie mai profesionişti. Nu i-am văzut să meargă printre elevi să fotografieze, să stea până mai târziu e t c. Sper să mă înşel până la proba contrarie
    Nu mi se pare normal ca aceste evenimente importante să nu fie imortalizate.

  10. Razvan

    Ţin să subliniez că nu numai elevii ştiu algoritmul distracţiei şi domnii profesori am văzut că s-au distrat. Concluzie elevii şi profesorii de la Liceul de Liceul de Informatică ştiu cel mai bine algoritmul distracţiei. 😉

  11. Neculau Amos

    A fost un eveniment reusit si chiar ma bucur ca am luat parte si eu la distractie.

  12. iuliana

    salut copii >:D:D<

  13. Gik

    Nu stiu cum ati gasit titlul „Algoritmul distractiei” parca ar fi nevoie de un algoritm ca sa te distrezi, distractia e ceva spontan.
    Apropo de jurizare, aceasta nu mi s-a parut corecta in privinta titlului de MISS, merita sa castige Eliza Stan, dar totusi tinand cont de faptul ca membrii juriului din partea sponsorilor au fost gasiti de Georgiana era imposibil sa nu castige ea, plus ca Georgiana nici nu a fost corecta, toti ceilalti concurenti au realizat probele in perechi, numai ea s-a gasit sa danseze singura.
    Asta este, ce a fost a fost, sa speram ca vom schimba pe viitor cate ceva.

  14. iuliana

    poate nici eu nu meritam miss popularitate. dar cand te angajezi nu’ti da nimeni bonus 1000 $ doar pt ca ai castigat o diploma si un balsam de par in plus in punga cu cadouri:)

    ce sa’i faci .. asta e … daca esti colega cu mine te salut si iti urez succes… daca esti mai mica decat mine… iti propun sa participi sa vezi cum e .. o seara faina prietena:P

Lasă un Răspuns

*