Profesor de Limba și literatura română

6 responses to “Premiile “Joc Secund” 2009”

 1. Chuckie

  Sunt curios de ce nu aţi dat 100 RON celui mai bun editorial şi nu celor mai multe articole publicate, dacă tot sunteţi fanii calităţii, nicidecum ai cantităţii. Popularitatea e utila numai în caz că vrei să intri în politică.

 2. Anamaria Ghiban

  Dragă „Chuckie”, dacă ai citit cu atenţie articolul (fapt de care nu ne îndoim), ai observat cu siguranţă că au fost două premii a câte 100 de ron. Cum era şi firesc, s-a acordat câte unul pentru fiecare dintre cele două categorii, „popularitate”, respectiv „creaţie”. Şi, doar pentru a-ţi satisface curiozitatea, menţionăm că premiile de la popularitate, deşi au vizat în aparenţă „cantitatea”, au avut în egală măsură în vedere calitatea. După cum singur ai observat (mizăm pe fidelitatea cu care ai citit articolele premiate), materialele care au luat premiu la popularitate sunt şi ele de calitate, aşa cum sunt, de altfel, toate materialele publicate în „Joc Secund”.

  P.S.: Aşteptăm în continuare cu interes opiniile tale, deşi, speram ca până acum să fi depăşit emoţia şi să ne trimiţi şi un material publicabil ca articol, nu doar comentarii. Oricum, până la proba contrarie, sunt binevenite şi acestea…

 3. Chuckie

  Materialele care au luat premiu la popularitate sunt şi ele de calitate, aşa cum sunt toate materialele publicate în “Joc Secund”.
  Binili invinge 🙂

 4. Vlad

  Felicitări tuturor pentru revistă și premiu.
  Poate ar fi bine să mai scoateți pe viitor din unele articole excesul de sirop și preamărire religioasă.
  Mult succes!

 5. hippiemuslim

  Vai, cum să denigrăm religia! Eu cu ce mă mai amuz?

Lasă un Răspuns

*