12 responses to “Cea mai bună pizza din oraș (I)”

 1. Georgiana Turcsanyi

  Alila Nicolina e și preferata mea. Mai dau câte un rateu la livrări, dar pot spune sincer că e cea mai buna pizza din oraș. La Domnească nu-mi place că nu prind niciodata o pizza proaspătă, mereu e precongelată și încălzită (îți dai seama dacă e proaspăt făcută sau nu ușor: dacă e proaspata, nu se desprinde toppingul de blat 🙂 )

 2. Losy

  Citesc articolul la prima oră într-o luni și îmi lasă gura apă… Da și mie îmi place Alila de la Nicolina!

 3. CRISTINA

  Şi eu cred că Alila e cea mai tare pizzrie. Nu cred că aţi încercat pizza desert. E delicioasă şi deosebită. Mai au o pizza cu un sos de smântână cu un gust total diferit de ceea ce mâncăm în mod obişunuit. SE VEDE DE LA O POŞTĂ CĂ FOLOSESC INGREDIENTE IEFTINE ŞI DIN ACEST MOTIV CRED CA NU-ŞI PERMIT SĂ FACĂ REDUCERI GEN POCO-DOPO care folosesc carnaţi şi salam foarte ieftin şi după care bei toată noaptea apă.

 4. Carmen

  Artis este cu siguranță cea mai proastă pizzerie din Iași. Am fost astăzi și, după aproape o oră de așteptare ni s-a adus o pizza Artis foarte săracă și pe jumatate crudă și niste paste bologneze fără niciun gust. În ceea ce privește sucurile, nu aveau mai nimic. Oribil! Mai bine mâncați un hot dog pe stradă decât să vă duceți la Artis.

 5. Radu

  E bine ca cineva din cand in cand sa dea note. S-ar mentine calitatea in unele locatii si ar creste in altele.Intre timp clasamentul s-a schimbat,doar Allila a ramas aceeasi.

 6. Aurel Vlaicu

  cred ca erai beat

  8.Pizza Artis – în locaţia fostei Mamma Mia. Pizza savuroasă, ambianţa extraordinară, preţurile mici, servire în regulă. Artis a devenit , şi datorită faptului că a fost confundată cu Mamma Mia un timp, una din cele mai bune pizzerii ieşene

 7. Iulian

  Sincer sa fiu , eu la dopo poco as da nota 1 , am facut comanda de 2 pizza royal si aratau naspa tare. In viata mea nu mai fac comanda de la dopo poco

 8. jon

  la ce vanzare e la Domneasca de nu gasesti un loc poti sa fii doar dobitoc sa spui ca e pizza congelata!
  e cea mai buna pizza din oras, fa diferenta intre cuptor cu lemne si restul prostiilor din oras!
  iar vara terasa e super faina cu servire buna!

 9. vali

  sincer am mancat de la krispy si chiar e foarte buna,recomand..

 10. Mira

  Eu raman client fidel Mamma Mia orice ar fi! E adevarat or mai fi si alte pizzerii in Iasi, am fost la toate pizzeriile notate in articol dar nici una nu s-a ridicat la nivelul Mamma Mia.
  Meniul este foarte variat si ai de unde alege iar mancarea este gustoasa plus ca poti comanda si acasa iar comanda ajunge in maxim 50 de minute.
  Acasa comanda a ajuns intotdeauna calda, numai buna de mancat

Lasă un Răspuns

*