8 responses to “Puncte de suspensie pentru trup…”

 1. Anamaria Ghiban

  Frumos! Ca să fiu în spiritul textului, nu pot comenta decât „…” Și tu, Ioana, cred că știi cu ce trebuie înlocuite punctele de suspensie… 🙂

 2. I.

  …sper sa inlocuiesc cu ce trebuie. 🙂

 3. Danka

  Foaaaarte frumos… mi-a placut atat de mult… citind, am fost desprinsa pentru o clipa de realitate… merci!

 4. I.

  sper sa ti se intample asta in continuare! 🙂

 5. Abuzuloaie

  Ha, ha, ha! Ce sa scriu… Nici nu stiu: „Nici macar nu stiu… Ce sa scriu”?
  Trebuia scris: nici macar nu stiu ce sa scriu. Sau – nu stiu ce sa scriu, macar. Oricum, nu prea stii gramatica limbii romane, asta se vede. Idei… – nici atat. Asa ca mai citeste beletristica si, in loc de elegii nesarate, de fetita razgaiata care ar vrea sa scrie ceva dar nu are ce, ia niste exemple valabile. Altfel, ramane doar abuz de cuvinte sau, cum scrii tu – abuzuloaie!

 6. Elly

  @Abuzuloaie,ar fi bine,pentru ˙început,să te semnezi cu numele propriu,nu cel al Ioanei.Şi eu nu văd diferenţa între “Nici macar nu stiu… Ce sa scriu” şi „Trebuia scris: nici macar nu stiu ce sa scriu.”,în afară de al tău „trebuia scris” şi trei puncte /:) .Idei…ideile fac parte din viaţa ei,îţi propun să mai citeşti articole scrise de Ioana şi să te mai gandeşti bine înainte să afirmi cele de mai sus.

 7. Anamaria Ghiban

  Dragă cititorule, dacă nu ai capacitatea de a interpretata așezarea grafica a unor fraze într-un text în proză cu valențe lirice, atunci mai informează-te înainte de a înșira (fără diacritice) ironii nesărate într-un comentariu pe care nu ai curajul să îl semnezi cu un nume real. Dacă tot nu ai identitate, atunci poate ar fi mai bine să te abții de la comentarii în necunoștință de cauză până îți faci rost de una. Spre surprinderea ta, Ioana scrie bine, chiar foarte bine. Iar de citit… mă îndoiesc că știi cât citește. Așa că, te rog, ai decența de a comenta la subiect și, dacă se poate, cu ironii mai subtile (pentru că noi numai pe astea le luăm în seamă). Lectură plăcută în continuare!

 8. I.

  intr-adevar. vorbeste persoana careia i se pare firesc sa-si atribuie numele altcuiva pentru a fi capabil de a da un comentariu. sau poate ca iti doreai de mult sa ti se dea atentie si prin alta modalitate nu ai reusit, drept urmare ai ales sa folosesti numele meu. patetic, avand in vedere ca un cunoscator de literatura atat de priceput ar dori sa fie cunoscut sub numele sau adevarat.

Lasă un Răspuns

*