Alumna 2013

11 responses to “Campionatul de fotbal – un joc… cât o secundă”

 1. Anamaria Ghiban

  Felicitări organizatorilor, lui Răzvan și lui Andrei! Ați avut o idee frumoasă și v-ați implicat cu tot sufletul în această activitate. Am văzut comentarii de toate felurile în pagina cu campionatul și m-am abținut să ripostez, pentru simplul fapt că eu nu sunt împătimită după fotbal. Știu însă foarte bine ce a presupus organizarea acestui campionat și știu că dacă nu ați fi fost voi, el nu ar fi existat. Mă bucur că școala are elevi cu spirit de inițiativă, de la care colegii voștri ar trebui să ia exemplu. Bravo!

  P.S: Elena, se pare că ești nu doar o scriitoare talentată, care visează la fluturi și la toporași, ci și un reporter sportiv în devenire. E bine de reținut. Bravo!:)

 2. Vlad Batrinu(11 D)

  frumos reportaj , felicitari !

 3. Blacky

  @ Nu sunt eu o mare admiratoare a acestul sport, dar a fost interesant să văd această mică zarvă ce s-a născut continuu în această perioadă;
  acestul,aceasta,aceasta….nts nts

 4. Sandu

  felicitari echipei!

 5. Vlad Batrinu(11 D)

  multumim

 6. Elly

  @unnamed,mersi mult pentru apreciere;)

 7. Vladut

  „desi clasele 10F si X A au jucat destul de bine” . Multumim de compliment XI D.

 8. Danka

  Ce suparacios esti Vladut…mai aveti timp… o sa aveti sansa sa castigati la urmatorul campionat (daca o sa mai fie vreunul).

 9. Vladut

  Nu era un „comentariu de suparare” Dana. Am vrut sa exprim exact ceea ce am scris. Apropo, echipa din a X-a F multumeste restului clasei pentru sustinere in ceea ce priveste meciurile disputate. :). Ati fost foarte originali.

 10. Danka

  Da, merci de aluzie Vladut…stiu ca te referi la fete…Ce sa-i faci, mie de exemplu nu mi-a placut niciodata acest gen de sport.

Lasă un Răspuns

*